Koliko god se radovale letu, kako se kalendar bliži tom datumu shvatamo da – nismo spremne! I dalje imamo višak kilograma i dalje imamo celulit, koža nam je nekako suva i bela (oh, bože, tako je bela!) a tu su i neželjene dlačice koje “puštamo” kako bismo otišle na depilaciju (svaka devojka koja je ćosava razume koja je to muka, ni na nebu ni na zemlji). Dakle, nismo spremne!

Pa, ova agonija se kad-tad mora okončati, a danas je baš lep dan za to – za početak pripreme tela i kože za leto kako bi se odlično osećala u svojoj koži, ali i u kupaćem kostimu. Danas te nećemo podsećati na to da treba da vodiš računa i ishrani i treniraš redovno ako želiš rezultate, već ćemo se fokusirati na nekoliko ključnih beauty tretmana koje bi trebalo da obaviš kako bi izgledala i osećala se poput boginje na plaži ovog leta!

Piling

Nakon zime i očigledne dehidracije, tvoja koža treba da dobije novi sjaj. Najbolji način da se oslobodiš toksina i da povratiš zdrav i negovan izgled kože jeste piling, a možeš da koristiš kako one prirodne koje možeš da napraviš sama, tako one kupovne, koje god voliš. Na ovaj način uklanjaš površinski mrtvi sloj kože, nečistoće, pospešuješ cirkulaciju, a tvoja koža će ti biti zahvalna na tome! I znaš već – lepa koža, još lepši osećaj!

piling Mini beauty vodič za leto: Kako da se osećaš odlično u svojoj koži i   u kupaćem kostimu?

Suva četka

Umesto pilinga ili u kombinaciji sa njim uvek možeš da koristiš i suvu četku kojom ćeš nežno izmasirati kožu, izbegavajući osteljive delove. Osim što doprinosi zdravlju i izgledu kože, suva četka je odlično antistres rešenje za tebe!

suva cetka Mini beauty vodič za leto: Kako da se osećaš odlično u svojoj koži i   u kupaćem kostimu?
Comments