Obećali smo vam i to obećanje ispunjavamo. Želimo da vam ove dane izolacije, karantina, korone, virusa, agonije, dosade (nazovite ih kako hoćete) ulepšamo maksimalno. Želimo da vam kažemo da je važno da iz svake životne situacije izvučemo maksimum. Želimo da vas ohrabrimo i da vam kažemo da će sve ovo uskoro proći, čak iako se čini da traje godinama. Želimo da vas uverimo da ukoliko imate krov nad glavom, ukoliko ste zdravi i dobro se osećate, a isto je tako i sa vašim ukućanima, a imate pritom i internet – onda je sve još uvek na mestu i sve je dobro!

Trudimo se da iz svake situacije naučimo, ali i da u svakoj životnoj situaciji nađemo malu dozu pozitivnosti, optimizma, razonode. Želimo da vam kažemo da pored svega što želite da probate u ovom karantinu, da uradite, završite, pospremite, i svih pritisaka koje ste možda i nepravedno sebi nametnuli, treba da nađete i vreme za opuštanje. 

Muzika je jedna od asocijacija na opuštanje, na mir i dobar osećaj koji u nama može da probudi neka pesma! Zato nastavljamo sa serijom mini koncerata, jer smo oslušnuli vaše želje i primetili smo da vam ovakav tip razonode i opuštanja i te kako prija. 

Ovog puta “u goste” smo pozvali izuzetno talentovanu i harizmatičnu Tijanu Kadović. I moramo da vam odamo jednu tajnu. Tijana ne samo da je napravila mini koncet, već čitav jedan mali performans, kojim je očarala mnoge! 

tijana Mini koncert Tijane Kadović na WANNABE MAGAZINE IG TV

Sama njena pojava pleni, a njen glas obožavamo da slušamo čak i kada govori. Zbog takvog stava, dikcije, neverovatnog glasa, harizme i lepote slobodno možemo da je oslovimo i divom!

Savetujemo vam da zajedno sa Tijanom stanete ispred ogledala i pevate ove zanimljive pesme, koje je Tijana izabrala, a koje svakako bude dobro raspoloženje!

Ako ste propustili ovaj divan mini koncert, možete ga i dalje pogledati u odeljku IG TV na našem instagramu @wannabemagazine ili u nastavku:

Uživajte, a uskoro vam pripremamo još divnih muzičkih iznenađenja!

Tvoj WANNABE MAGAZINE! 

Comments