Od novih saradnji najviđenijih street-style zvezda i omiljenih brendova, preko must-see TV serija i umetničkih izložbi koje jedva čekamo, do vodećih modnih dešavanja i trendova. Šta će u pogledu umetnosti, kulture i mode definisati godinu koja je tek počela?

Vreme za Goudea

Španski brend Desigual je u svoje kreacije uključio i gurua fotografije i grafičkog dizajna Jean-Paul Goudea za osveženje i restart u novoj godini, i zaista je učinio nešto neverovatno. Raznobojni paterni na koje smo navikli nikada nisu izgledali ovako chic.

Radoznalo i neobično

Klinci iz serije Stranger Things nisu jedini koji su otišli u Obrnuti svet: Nicolas Ghesquière će nas takođe odvesti tamo, jer kolekcija za proleće/leto 2018. donosi i ovakav komad koji na ultimativan način spaja visoku modu i popularnu kulturu. High and low je dobra kombinacija u 2018.

Film

On Chesil Beach, adaptirana novela Iana McEwan, je predodređena da postane klasik i filmsko dostignuće nezaobilazno u 2018., kao i prethodni film Atonement, takođe po Ianovoj knjizi. Dok je u tom filmu imala samo sporednu ulogu, u novom ostvarenju Saoirse Ronan je zaista prava zvezda koja privlači svu pažnju.

Comments