Ma šta ko rekao, tetovaže znaju da budu vrlo efektan i upečatljiv modni detalj. Bilo da su male ili velike, ako su urađene na pravi način, a naročito ako sa sobom nose važnu poruku, one mogu biti pravi aksesoar uz svaki stajling. Nama se ovih dana posebno dopadaju minijaturne tetovaže. Dovoljno upadljive, interesantne, a ipak tako slatke i drugačije, one su inspiracija trendseterkama širom sveta koje ih, sve češće, uklapaju sa svojom garderobom, ali i sa drugim aksesoarima. Zato smo i mi tragali za inspiracijom i upravo na Instagramu pronašli prelepe minijaturne tetovaže koje će svaki vaš autfit podići na još viši nivo!

Nežne, ženstvene i potpuno fantastične – baš takve su minijaturne tetovaže mašnica! One su dovoljno minijaturne da ne budu vidljive na prvi pogled, ali ipak dovoljno upadljive da vam privuku pažnju i o osobi koja ih nosi stvore utisak kao o drugačijoj, smeloj i vrlo kreativnoj!

Da li ti je ikada palo na pamet da na svom ručnom zglobu istetoviraš znak pitanja? Ova tetovaža je ne samo stajliš rešenje za svaku modernu, urbanu i trendi devojku, već i način da, kada pogledaš u svoju tetovažu, preispitaš sebe o svim odlukama koje si donela i postupcima koje si napravila u toku dana.

Ukoliko voliš modne detalje u obliku srca, bilo da su to minđuše ili privesci na narukvici ili ogrlici, onda razmisli i istetoviraj jedno srce na svojoj ruci. Nama se posebno dopala tetovaža izrađena na ručnom zglobu, koja se savršeno uklopila sa zlatnim detaljima i satom crno-zlatne boje.

Comments