104109 rihanna chris brown1 Mir, mir, mir, Chris nije kriv?

Ko se tuče taj se voli - zauvek?

Kad se zovete Rijana (Rihanna), iako ste na sceni prisutni svega šest godina, u opisu posla vam je da svakodnevno pomerate granice. Nova boja kose, modni šok ili provokativan spot – zagarantovani su novinski naslovi sa vašim imenom. A onda se probudite jednog jutra i shvatite da morate još da šokirate – još, još i još! E, upravo je takvo jedno jutro nedavno osvanulo našoj RiRi, te je odlučila da na remiksu za svoj novi singl “Birthday Cake” sarađuje sa svojim bivšim dečkom Krisom Braunom (Chris Brown). Možda znate svega dve njegove pesme, ali sigurno vam je poznatiji kao “onaj lik koji je prebio Rijanu”.

Iako ovu informaciju još uvek nisu zvanično potvrdili menadžeri nijednog od dva izvođača, a detalji se svode na blogerske tračeve, ljubitelji teorija zavere ipak imaju čime da se naslađuju. Naime, producenti pesme “Birthday Cake” izjavili su da će saradnja na remiksu “šokirati svet”, dok je sama Rijana na Twitteru obožavaoce počastila više nego rečitim stihom iz svog nekadašnjeg hita “Hard”: “They can say whatever, I’mma do whatever, no pain is forever.” Tvit ponekad govori više od hiljadu reči.

Rijana je juče napunila 24 godine, a rođendan joj je čestitao i neko sasvim poseban. Poslušajte remiks verziju pesme koja se danas pojavila na internetu i time dokazala da su ratne sekire između nekadašnjeg para zaista zakopane.

twwet Mir, mir, mir, Chris nije kriv?

Kris Braun očigledno nije čuo za telefon ili telegram


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments