Hajde da zaintrigiramo vaša čula! Otkrijte mirisne note koje vam najviše odgovaraju i koje čine da se osećate zadovoljno u svojoj koži. NIVEA vam omogućava da uživate upravo u tim mirisima kad god poželite i to u svakoj situaciji, gde god da se nalazite.

Evocirane uspomene i probuđene nove emocije preplaviće vaša čula. Zato obogatite svoj mirisni svet, neka vaša čula uživaju u njihovim zavodljivim čarima koje će naglasiti ono najbolje kod vas.

Obojite mirisima svoj život. U današnjem užurbanom svetu, prijaće vam da malo zastanete i prepustite se uživanju. Mirisi novih NIVEA dezodoranasa uzbudiće vaša osećanja i vratiti vas u svet najlepših uspomena. Učinite život lepšim – naglasite svoj jedinstveni miris svežine i osećajte se dobro tokom celog dana.

Izuzetno efikasne formulacije pružaju 48h zaštitu od znojenja, sa morskim ekstraktima i neverovatno prijatnim mirisom, doprinose dugotrajnom osećaju svežine.

NIVEA Fresh comfort dezodorans

48h efikasna zaštita od znojenja, sa elegantnom mirisnom notom koja odiše čistoćom, za dugotrajan osećaj svežine.

Dezodorans će vas pre svega osvežiti citrusnim notama i aromama biljaka sa zelenih polja, koje pružaju osećaj negovane i čiste kože kao da ste upravo izašli iz tuš kabine. Dok osnovu čine cvetni tonovi jasmina i đurđevka, koji potom ostavljaju za sobom prijatne mirise moćnog ćilibara.

fresh comfort nivea Svežina inspiriše na različite načine: Koje mirisne note vas pokreću?
Comments