Da li možeš da zatvoriš oči i zamisliš kako mirišu skrivene, cvetne bašte Londona nakon kiše? Ti, u trenč mantilu u čuvenoj Burberry nude boji i visokim crnim salonkama, u kojima koračaš mokrim ulicama grada? Možeš li da zamisliš miris parfema za koji bi se prvo “uhvatile” ikone mode Kejt Mos i Kara Delevinj ili glumica Lili Džejms?

A sada zamisli da ta maštanja mogu postati stvarna!

Kada je Burberry prvi put najavio da će poznate manekenke zajedno stati ispred objektiva Marija Testina i biti zaštitna lica njihovog novog parfema My Burberry, 2014. godine, saznali smo da će novi miris zapravo biti oda čuvenom trenč mantilu i da je inspirisan ovim kultnim komadom svake chic dame!

burberry 1 Mirisi nove modne sezone: Po kom ćeš parfemu biti prepoznatljiva ove jeseni?

Od tada, Burberry nam je podario još dva parfema iz iste “familije” – My Burberry EDT i My Burberry Black, a sada je tu i potpuno nov miris My Burberry Blush!

U nastavku ti pomažemo da izabereš parfem po kom ćeš biti prepoznatljiva ove jeseni, a u skladu sa tvojim raspoloženjem i utiskom koji želiš da ostaviš!

Ako želiš da ostaviš utisak… Bezvremenske samouverenosti

Sve mi imamo one dane kada prosto želimo da ostavimo utisak samosvesne i samouverene žene – žene koja zna šta želi i ne plaši se da svoje snove i ostvari. Kao i crveni ruž na usnama, neki detalji jednostavno mogu da nas “transformišu” i daju nam taj dodatni podstrek za kojim tragamo. To je upravo ono što čini My Burberry EDP parfem.

burberry 6 Mirisi nove modne sezone: Po kom ćeš parfemu biti prepoznatljiva ove jeseni?

Parfem inspirisan klasičnim i bezvremenskim trenč mantilom u boji meda i čija su zaštitna lica prelepe manekenke Kejt Mos i Kara Delevinj, ostaće upamćen gde god da se pojaviš. Ovaj parfem toplih, cvetnih mirisnih nota, izaberi kad želiš da ostvariš ono što si naumila! Kao što i miris cveća u bašti nakon kiše deluje jače i primamljivije, ni tvoj šarm i samouverenost niko neće moći da odbije!

Comments