Hot topics

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/2

Da su praznici jednako pokloni, i da im se svi radujemo, se čak ni ne dovodi u pitanje. I uopšte nema veze što više nismo deca. Lakše je utoliko što eto naši roditelji ne moraju više da mole komšiju da zazvoni, i pobegne kad nam ostavi paketić ispred vrata (mada ne mogu da kažem da me takva neka akcija ne bi opet obradovala), a ni mi više ne verujemo da smo čuli zvončiće u daljini i videli krajičak Deda Mrazovog kaputa (ne osuđujem, okej je i ako da, sasvim je na mestu verovati, u šta bilo). Šuškanje papira, svetlucanje mašni i nestrpljenje da saznamo šta je u kutiji dok je drmusamo i pokušavamo da pogodimo, su još uvek prisutni i pružaju nam beskrajnu radost.

Razlika je samo u tome što su stvari sa poklonima vremenom postale malo jednostavnije pa neretko suptilno najbližima i naglasimo šta nam treba i šta bismo voleli, a i nama se ne baš tako suptilno naglasi da “hvala što si se mučila i štrikala kapu, ali sledeće godine mi kupi nešto što mi zaista treba, i što izgleda normalno.” Okej, poruka primljena. Sve ostalo je isto, apsolutno isto. Jer zapravo, cela ta priča oko poklona nikada i nije bila u potpunosti samom u poklonu koliko u činu davanja i deljenja. Vreme koje izdvajamo za najdraže i trud da pronađemo ono što im treba, što ih zaista raduje, pa zatim njihov neprocenjiv osmeh koji ništa ne može da zameni, radost i ljubav, zahvalnost.

img 2938 Kako pronaći idealan novogodišnji poklon   čak i za najzahtevnije prijatelje?

Ipak, iako je činjenica da su ljubav i stalost utkani u svaki milimetar bilo kog poklona, često umemo da se izgubimo između milion izbora, i treba imati bar jednu sigurnu opciju. U prazničnoj magiji, bezbrojnim idejama i višednevnim potragama za idealnim poklonom, modna kuća Mona je tu da bude “kec u rukavu”, čak i za najkomplikovanijeg člana porodice.

img 2915 1 Kako pronaći idealan novogodišnji poklon   čak i za najzahtevnije prijatelje?

Editors choice