U svim Lindex prodavnicama od 25. septembra počinje prodaja artikala iz kolekcije koja je rezultat saradnje brendova Lindex i Missoni. Ovom kolekcijom Lindex nastavlja sa podrškom istraživanja raka dojke; 10% od celokupne prodaje biće donirano borbi protiv ove opake bolesti.

Lindex Missoni kolekcija se sastoji od linija za žene, decu, donjeg veša i asesoara. Ono što se izdvaja je karakteristični Missoni dezen i dizajn. Pored poznate Missoni cik-cak šare, ove sezone se pojavljuje i leptir šara kao lepo i novo osveženje. Ova kolekcija nam daje veću slobodu kombinovanja, šara na šaru za sve one koji vole da eksperimentišu.

U ovoj Lindex Missoni kolekciji svako može da pronađe nešto za sebe, za svoju ćerku ili mamu. Svi modeli su bazirani na puno boja, a kao što znamo boje mogu da utiču na naše bolje rasploženje.

U ponudi se nalaze haljine, džemperi, majice i tunike, kao i pantalone i donji veš. Za one najmlađe tu su bodići, tunike, helanke i asesoari. Od asesoara najviše su zastupljene torbe, narukvice i ogrlice.

1239 1004A Missoni & Lindex

Svi modeli su bazirani na puno boja, a kao što znamo boje mogu da utiču na naše bolje rasploženje

Italijanska modna kuća i luksuzan brend Missoni poznat je u svetu po svojstvenom dizajnu i dezenima raznih boja kao i sama Missoni šara koja je jedinstvena i vrlo prepoznatljiva. Kompanija je osnovana 1953. godine i vođena je od strane generacije žena iz familije Missoni. Kao i Lindex, kompanija slavi žene. Missoni stalno privači nove generacije koje prate i vole modu, ali takođe održava originalni kul „MIX and MATCH“ koncept u njihovim kolekcijama.

Ova kolekcija spaja dva brenda, Missoni kao vodeći svetski brend i Lindex koji omogućava da kolekcija bude pristupačna svima.

Comments