KOŽA BIRA: proizvodi formulisani pod medicinskim nadzorom i hipoalergene formule.

Brend Mixa koji se skoro 100 godina uz nadzor stručnjaka brine o osetljivoj koži, predstavio je tri višenamenske kreme za sve generacije. Na panelu koji je održan ovim povodom pod sloganom #LabProvenLifeProven, u fokusu je bila nega osetljive kože u skladu sa godišnjim dobima uključujući sve uzraste, a posebno naše najmlađe. 

U društvu medija, poznatih lica i poslovnih partnera, Mixa je zajedno sa stručnjacima i pod moderacijom voditeljke Marije Veljković, razbijala mitove o osetljivoj koži, a mr sci. med. Milica Marković, specijalista dermatovenerologije  govorila je detaljnije o ovom stanju kože sa kojim se često susrećemo: ,,Osetljiva koža je  stanje koje može da se javi kod osoba sa različitim tipovima kože, od masne, sklone aknama, do vrlo suve i atopične. Osetljiva koža nije poseban tip kože. Najčešći simptomi osetljive kože su svrab, zatezanje, crvenilo, a spoljni faktori mogu dodatno povećati osetljivost kože. Izuzetno je važna nega odgovarajućim proizvodima, nezavisno od godišnjeg doba. Osobe koje imaju dehidriranu kožu treba da biraju  proizvode sa hijaluronskom kiselinom, dok osobe sa suvom kožom treba da biraju proizvode koji kožu hrane lipidima i ceramidima”.

Mixa 1 Brend MIXA – Francuski stručnjak za osetljivu kožu, uz savete dermatologa, predstavio tri višenamenske kreme

Imajući u vidu da je i u zimskom periodu važno negovati kožu, glumica i avanturistkinja Hristina Popović je podelila svoje iskustvo sa ekstremnim vremenskim uslovima, prilikom jedne od svojih najvećih avantura kada se pela na Himalaje. Takođe je dala dragocene savete svim ljudima avanturističkog duha koji se pripremaju za ovakav ili sličan podvig, a prisutni su imali prilike da čuju i iskustvo iz muške perspektive. Glumac Nebojša Milovanović istakao je  važnost nege kože, uzimajući u obzir prirodu njegovog posla, ali i iz ugla roditelja, deleći iskustva kroz koja je prošao sa svoje četvoro dece.

NOVO PAKOVANJE MIXA KREMA

Nove tri višenamenske kreme, koje sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka čija efikasnost je klinički potvrđena, osmišljene su da hrane i štite različite potrebe osetljive kože. Novo, praktično pakovanje, sadrži 400ml kreme, a u ponudi su tri različite formulacije koje možete odabrati prema potrebama svoje kože. 

,,Razvoju Mixa proizvoda pristupamo vrlo ozbiljno, zbog čega nam je važno mišljenje medicinskih stručnjaka – dermatologa, pedijatra i oftalmologa. Naši proizvodi su formulisani pod medicinskom kontrolom, testirani na osetljivoj koži i njihovi efekti su klinički potvrđeni.  Formulacije su  blage, nežne prema koži, ali efikasne, dodala je mr ph. Ivana Štibl, Project Menadžer Mixa brenda. 

Mixa 2 Brend MIXA – Francuski stručnjak za osetljivu kožu, uz savete dermatologa, predstavio tri višenamenske kreme

MIXA UREA CICA REPAIR obnavljajuća krema za lice, telo i ruke za grubu i ​​suvu kožu zaglađuje hrapavost i smanjuje perutanje kože. Krema je bogate, umirujuće teksture i ostavlja lagani osećaj na koži.

MIXA CERAMIDE PROTECT višenamenska krema za jačanje zaštitne barijere kože namenjena je nezi i zaštiti vrlo suve kože cele porodice. Nakon prvog korišćenja zadržava vlagu i jača barijeru kože. Štiti kožu od intenzivne suvoće. Bez mirisa je, nežne teksture, nemasna i brzo se upija. 

MIXA PANTHENOL COMFORT krema za obnavljanje zaštitne barijere kože, ublažava osećaj svraba, suvoću, hrapavost i crvenilo, namenjena je nezi suve i kože sklone atopiji. Krema je bez mirisa, tekstura nije masna i brzo se upija.

Svi MIXA proizvodi su hipoalergeni i testirani na osetljivoj koži, pod medicinskom kontrolom. Odaberite svoj Mixa proizvod i neka vam koža bude mekana, zaštićena i negovana tokom cele zime!

Mixa 3 Brend MIXA – Francuski stručnjak za osetljivu kožu, uz savete dermatologa, predstavio tri višenamenske kreme

Više informacija o brendu MIXA i proizvodima iz portfolija ovog Brenda možete pronaći na zvaničnoj Instagram stranici Mixa Srbija.

Fotografije: Promo

Comments