Bend 30 Seconds To Mars je poznat po, u najmanju ruku, neobičnim spotovima (“Hurricane” anyone?), a da će tu tradiciju nastaviti i sa novim albumom videli smo kada je izašla ekranizacija numere Up In The Air”. 30STM su nedavno predstavili novi singl sa predstojećeg albuma “Love Lust Faith + Dreams” u novom vizuelnom formatu koji je sve popularniji, lyrics video.

“Conquistador” se nalazi na četvrtom albumu benda koji izlazi 20. maja, a dok očekujemo zvaničan spot, možemo uživati u pesmi putem ovog kataklizmičnog lyrics videa, koji je, priznaćete, bolji od par zvaničnih spotova nekih muzičara, koje smo imali prilike da vidimo.

slika lora marling Mjooz: Četiri je srećan broj?

Radujete li se novom albumu?

Još jedan četvrti album najavljujemo, ali ovoga puta pričamo o muzičarki Lori Marling (Laura Marling). Ovaj album stiže isto u maju, ali sedam dana kasnije nego onaj benda 30 Seconds To Mars. Lorin nosi naziv “Once I Was An Eagle”, a sada vam predstavljamo novi singl sa albuma, kao i spot za isti. “Master Hunter” je jedna od pesama koje će se naći na ovoj kompilaciji, a ostale su:

“Take The Night Off”
“I Was An Eagle”
“You Know”
“Breathe”
“Little Love Caster”
“Devil’s Resting Place”
“Interlude”
“Undine”
“Where Can I Go?”
“Once”
“Pray For Me”
“When Were You Happy? (And How Long Has That Been)”
“Love Be Brave”
“Little Bird”
“Saved These Words”

Blast form the past:

“Song 2” engleskog sastava Blur je jedna od njihovih najpoznatijih pesama, a činjenica da je izašla 1997. godine, a još uvek je slušana, govori samo u prilog tome. Pesma je sa njihovog petog albuma, a 2011. godine se našla na listi 150 najboljih pesama u poslednjih 15 godina, koju je sastavio časopis “NME”. Što se tiče benda, šuška se da rade na novom albumu koji će biti sniman u Hong Kongu.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments