BRIT nagrade prođoše pre par dana, ali mi i dalje o njima pričamo. The big winners are (drums): fenomenalna Emeli Sande (Emeli Sandé), čiji album “Our Version Of Events” ne silazi sa top-lista, a ni sa naših plejera, od kad je izašao. U pravu smo bili kada smo je nazvali narednom Adel (Adele), pošto je izgleda došlo do smene na tronu britanskih muzičkih diva. Emeli je pokupila nagradu za najbolji album i za najboljeg ženskog izvođača. Na BRIT nagradama su odlično prošli i Ben Hauard (Ben Howard), koji je dobio nagradu za najboljeg izvođača i najboljeg novog uzvođača, dok je prošlogodišnja apsolutna pobednica Adel otišla kući sa nagradom za najbolji singl za numeru “Skyfall”. Nagrada za najbolji nastup uživo je otišla u ruke benda Coldplay, najbolja britanska grupa je Mumford & Sons, a internacionalne nagrade su dodeljene Lani Del Rej (Lana Del Rey), Frenk Oušnu (Franc Ocean) i grupi The Black Keys.

Dok nama organizatori Exit festivala 2013. daju na kašičicu imena ovogodišnjih učesnika, čelnici V festivala su malo humaniji. Doduše, njihov festival je u aprilu, naš u julu, pa možda zbog toga sada izvlače the big guns. Oni su najavili da će headline njihovog festivala činiti bend Kings Of Leon i Bijonse (Beyoncé). Bijonse će na festival produžiti nakon koncerata u Beogradu, Zagrebu i ostalih u ovom delu Evrope, kao i nastupa koje treba da održi na Ostrvu. A što se tiče Exit-a, još jedno ime je postalo poznato. Reper Snup Dog (Snoop Dogg) se vraća na tvrđavu! Ili je sada Snoop Lion? Ko će ga znati. Elem, Snup je na Exit-u prvi put nastupio 2007. godine kada je njegov nastup bio među najposećenijima, a da li će ponoviti uspeh – videćemo već za par meseci.

slika snoop dogg Mjooz: Dok Britanci biraju, mi se bavimo festivalima

Snoop Lion, sada rege umetnik

Blast from the past :

Retko ko od nas se seća ovog benda ili zna išta o njemu, ali pesmu ste sigurno čuli. Izašla je pre 13 godina na debi albumu sastava EMF. Bila je na na prvom mestu Bilboard Hot 100 liste, a na trećem na listi singlova u Velikoj Britaniji. Ako ima nekih koji bi jako voleli ovo da čuju uživo, obradovaće vas vest da se bend ponovo okupio (po treći put) prošle godine. Pa ko zna, možda svrate i do nas da đuskamo “neverovatno”.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments