U današnjem izdanju “Mjooz”-a mali presedan, predstavljamo vam domaće novitete.

Ako vam je poznat bit nove pesme dvojca SevdahBaby i Djixx to je zato što su oni obradili pesmu beogradske grupe Jakarta “Spiritus” za svoju numeru “Ti mi se tako sviđaš”. Iako je pesma izašla krajem maja, spot je tek sada predstavljen publici. Video rešenje je osmislio Milan SevdahBaby Stanković, a u njemu pored Djixx možemo videti i plesača koji nastupa pod imenom Padre. Pesma najavljuje album “SEGA MEGA, TI I JA” koji bi trebalo da stigne na jesen.

Gledajte kako Sajsi dobro prati bit!

Sajsi MC i B.K.O. su ponovo udružili snage i nakon hita “Antifa kučke” nam predstavljaju singl “Gledaj”. U pesmi čujemo i Sajsinu sestru Tijanu, dok se u spotu pojavljuju plesači Love2dance akademije i Squad family. Otkačeni stajling sestara Rašić je delo blogerke i stilistkinje Elene Nikolaevne.

slika sajsi Mjooz: Domaćica

Nismo navikli da je vidimo u ovakvoj kombinaciji

Blast from the past: 

Pošto smo počeli sa domaćim novim hitovima, zašto se ne bismo zadržali na našem govornom području i podsetili se jedne stvari iz osamdesetih godina. Grupa Šarlo Akrobata nije dugo postojala na domaćoj sceni, ali su i za tih godinu dana uspeli da ostave neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Jedna od prvih pesama koju su snimili “Ona se budi” izašla je 1980. na kompilaciji “Paket aranžman” i postala radijski hit. Inače, malo ljudi zna da je ovaj sastav ujedno bio i prvi bend legendarnog Milana Mladenovića.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments