Prva dama kojom započinjemo današnji “Mjooz” jeste fenomenalna Džesi Ver (Jessie Ware). Njen debitantski album “Devotion” nakon ogromnog uspeha u Britaniji, započeće svoj pohod i na tržište SAD-a. Američko izdanje albuma biće osveženo i novim remiksom numere “Wildest Moments” u kome gostuje A$AP Roki (A$AP Rocky), kao i novom pesmom “Imagine It Was Us”. Oba noviteta vam danas predstavljmo, a ako niste preslušali Džesin album, savetujem da grešku ispravite što pre.

Demi Lovato (Demi Lovato) je izgleda odlučila da svima pokaže da je mnogo više od Dizni (Disney) zvezdice. Nakon što je njeno gostovanje u “X Faktoru” prošlo toliko dobro da je zasenila i Britni Spirs (Britney Spears), Demi je obnovila ugovor za snimanje još jedne sezone ovog takmičenja. U isto vreme ona privodi kraju novi album “Demi” koji će izaći 14. maja. Singl koji ga najavljuje je “Heart Attack” za koji je snimila i spot. Moram priznati da sam bila skeptična što se tiče njenih glasovnih mogućnosti, pa sam pročeprkala neke njene live nastupe i jedini komentar koji imam je: “Ova mala zaista zna da peva”, tako da mislim da se neće još dugo uz njeno ime spominjati i “Dizni princeza”.

Blast from the past

slika britni Mjooz: Girl power u punom sjaju

Britni i cover koji je uzburkao javnost. Kao i štošta što ona uradi

Kad smo već krenuli u pop stilu, red je da se prisetimo i prve pop princeze. Kada ste poslednji put slušali nešto od Britni? Ja veoma, veoma, veoma davno. Danas se podsećamo pesme iz 2004. godine “My Prerogative”.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments