Džesi Džej raspevavanje

Popularna britanska pevačica Džesi Džej (Jessie J) ovih dana vredno radi na svom novom albumu. Veliki broj fanova prati njene aktivnosti na društvenim mrežama, pa tako i ovoga puta uživa u ekskluzivnim slikama iz studija i gleda kako teku snimanja. Pogledajte kako se popularna Britanka zagreva pred odlazak u studio i na njoj svojstven način obraća obožavaocima koji je, upravo zato, toliko obožavaju.

Lana del Rej radi na novom albumu

Posle izuzetno uspešnog debi albuma, Lana del Rej (Lana Del Rey) već uveliko piše pesme za drugo izdanje. Iako proces ide sporo, pevačica je zadovoljna dosadašnjim materijalom, a publici otkriva da će i ovoga puta sarađivati sa autorima koji su zaslužni za hitove sa albuma “Born To Die”. “Pesme će biti svedenije, ali i dalje mračne i kao iz nekog filma”, navela je intrigantna Lana, a prvi singl nosiće naziv “Black Beauty”.

Slika 1 Mjooz Mjooz: Krčkaju se nove pesme

Stižu novi hitovi

Blast from the past:

Čuveni pop/rok pevač Ričard Marks (Richard Marx) svojim snažnim baladama krasio je muzičku scenu osamdesetih godina. Jedna od najpopularnijih bila je numera “Hold On To The Night”, koja se pojavila 1988. godine na njegovom debi albumu. Zahvaljujući njoj Ričard se po prvi put našao na prvom mestu Bilbordove Hot 100 top-liste. Sjajna vest za sve ljubitelje ovog izuzetnog pevača jeste da upravo promoviše najnoviji singl pod naslovom “Just Go”.

Izvor fotografije: mtv.rs


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments