Uticajna Lejdi Gaga

Magazin “Time” nedavno je objavio listu najuticajnijih osoba u prethodnoj deceniji i na drugo mesto pozicirao Lejdi Gagu (Lady Gaga), koja je iza sebe ostavila čak i američkog predsednika Baraka Obamu (Barack Obama). Uprkos spekulacijama kako joj je popularnost opala, jer se znatno povukla iz sveta javnosti – ova pozicija svakako je pokazala suprotno. Gaga se našla na još jednoj listi ovog poznatog magazina, gde je zauzela ubedljivo prvo mesto u kategoriji “najuticajnija osoba iz sveta zabave” i tako nadmašila i popularnu Džej Kej Rouling (J.K. Rowling), kreatorku Harija Potera (Harry Potter). Povratak “Bad Romance” pevačice u žižu interesovanja može se očekivati uskoro, objavljivanjem dugoočekivanog albuma “Artpop”.

Graficki prikaz najuticajnijih osoba Mjooz: Lady Gaga, J.Lo i Ne Yo

Na prvom mestu liste najuticajnijih osoba našla se poznata politička aktivistkinja Ang San Su Ći

Džej Lo: Novi muzički materijal

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) obratila se fanovima putem svog Twitter profila i obavestila ih o radu na svom novom albumu, gde će se u ulozi producenta naći popularni RedOne. Ubrzo zatim, na internetu je procurila i numera “What Is Love (Part II)”, nastavak hita “(What Is) Love?” iz filma “Rezervni plan” (The Back-up Plan), u kom je Džej Lo igrala glavnu ulogu. Ono što je posebno interesantno jeste da su obe pesme snimljene 2009. godine, ali se još uvek ne zna zašto drugi deo nije objavljen sve do danas. Dok iščekujete nove hitove “slavne guze” – poslušajte ovu staru, a novu numeru.

The blast from the past:

Godine 2008. američki r’n’b pevač Ni-Jo (Ne-Yo) objavio je svoj treći po redu studijski album “Year of the Gentleman”, kojim je postigao veliki uspeh širom sveta. Nekoliko pesama sa ovog izdanja i danas se smatraju Ni-Joovim najboljim, a neminovno je i to da se još uvek “vrte” po klubovima koji se baziraju na ovoj vrsti muzike. Jedna od takvih jeste pesma “Miss Independent” koja govori o jednoj samostalnoj, nezavisnoj ženi u koju se pevač zaljubljuje upravo zbog njenih osobina. Na popularnoj Bilbordovoj listi “Hot 100” kroz nekoliko nedelja pesma je prešla put od 98. do 8. mesta. Pored originalne, postoji i oficijelni remiks, odnosno drugi deo pesme koji nosi naziv “She Got Her Own (Miss Independent Part 2)”.

Izvor fotografije: mtv.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments