Lady Gaga otkazala turneju

Lejdi Gaga (Lady Gaga) morala je da otkaže sve koncerte u okviru predstojeće turneje po Americi i Kanadi zbog odlaska na operaciju kuka. Reč je o ozbiljnoj povredi koja joj onemogućava da na nastupima pruži svoj maksimum i zbog koje će jedno vreme morati da miruje. Izuzetno slomljena i potresena pevačica izjavila je kako je ovu povredu krila od svog tima već mesec dana, nadajući se zalečenju, a svojim fanovima poručila je: “Nadam se da ćete mi oprostiti, iako ja sebi ne mogu da oprostim”.

Slika 1 Mjooz Mjooz: Lady Gaga, The Weeknd i Ciara

Lejdi Gaga mora na operaciju

The Weeknd objavio novi spot

Sve popularniji kanadski muzičar The Weeknd objavio je još jedan spot u okviru promovisanja svog aktuelnog trostrukog albuma. Reč je o bonus numeri pod naslovom “Twenty Eight” koja se nalazi na prvom mikstepju “House of Balloons”. Mračne scene i seksi atmosfera ono je što preovladava ovim najnovijim muzičkim spotom.

Blast from the past:

Američka pevačica Sijera (Ciara), dobro poznata po svojim savršenim plesnim pokretima, 2007. godine objavila je singl pod naslovom “Like a Boy”. Numera se nalazi na njenom drugom studijskom albumu “Ciara: The Evolution”, a i danas važi za jedan od njenih najvećih hitova. Zgodna Sijera nedavno je objavila dva nova singla, “Sorry” i “Got Me Good” i tako najavila predstojeći, peti po redu studijski album koji če nositi naziv “One Woman Army”.

Izvor fotografije: popcrush.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments