Pink na sceni zajedno sa kćerkicom

Popularna pevačica Pink (P!nk) nedavno je održala koncert u nemačkom gradu Frankfurtu. Atmosfera tokom čitavog nastupa bila je na vrhuncu, a ono što je posebno oduševilo i raznežilo sve prisutne jeste izlazak pevačicine dvogodišnje kćerkice na scenu. Naime, Pink je tokom izvođenja numere “Leave Me Along (I’m Lonely)” na trenutak zastala i mahnula nekome iza scene. Ubrzo zatim, na binu je istrčala preslatka Vilou (Willow) i skočila mami u naručje. Nakon završetka koncerta, Pink je na svom Twitter profilu napisala kako je Vilou oduševljena svojim novim iskustvom, kao i da će do zakazanih koncerata u Australiji spremiti svoju prvu pesmu. Pogledajte snimak jednog od fanova koji je sve to zabeležio svojim aparatom.

Najavni snigl Maraje Keri

Maraja Keri (Mariah Carey) predstavila je najavni singl sa predstojećeg albuma u kom se kao gost pojavljuje r’n’b zvezda Migel (Miguel). Numera nosi naziv “Beautiful”, a dobila je i video pratnju za koju je bio zadužen Džozef Kan (Joseph Kahn). Zadovoljstvo pevačicinih fanova može se videti u komentarima širom interneta, gde ističu kako su pesma i spot verovatno nešto najbolje što je Maraja objavila u poslednjih nekoliko godina. Dok iščekujete novi album i uživate u ovoj sjajnoj numeri, pogledajte i atmosferu sa snimanja spota za pesmu “Beautiful”.

The blast from the past:

Kris Braun Mjooz: Mariah Carey, P!nk i Chris Brown

Kris Braun bavi se muzikom već devet godina

“Say Goodbye” je jedna od pesama sa početka Kris Braunove (Chris Brown) karijere. Objavljena je 2006. godine kao četvrti singl, a pored Braunovog debi albuma našla se i na saundtraku popularnog filma “Uhvati ritam” (Step Up). Bila je to njegova treća numera koja je zauzela neka od prvih deset mesta Bilbordove liste “Hot 100”. Danas mnogi pevačevi fanovi širom sveta “žale za dobrim starim Krisom” i ističu kako je upravo ovaj početak bio njegov najbolji period – kako u muzičkom, tako i u svakom drugom smislu. 

Izvor fotografije: tumbr.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments