U poslednje vreme ova devojka, tj. njena muzika predstavlja nam svojevrstan lady porn tako da nismo mogli da propustimo, a da ne spomenemo njen novi spot. Marina and the Diamonds je ekranizovala još jednu numeru sa svog albuma “Electra Heart” (ako ga niste već preslušali, pravac net da ispravite grešku). U pitanju je pesma “State Of Dreaming”, a video je urađen po ideji Devrima Karaoglua (Devrim Karaoglu) i Rika Novelsa (Rick Nowels). Marina je nedavno izjavila da uskoro započinje rad na novom albumu, a trenutno je na turneji po Americi. Nama samo ostaje da držimo fige da poseti i naš kontinent.

Evrovizija, Evrovizija, Evrovizija! Iskače iz frižidera, napada sa svih strana! Voleli ga ili ne, ovaj muzički događaj svake godine privuče mnogo pažnje. Već i vrapci znaju da Srbiju predstavljaju Moje 3, tj. Mirna, Sara i Nevena, sa pesmom “Ljubav je svuda”, ali u koga polažu nade druge zemlje? Ujedinjeno Kraljevstvo je poznato po tradicionalno lošem kotiranju na Eurosongu, što nam je prosto fascinantno. Ljudi, što bi se reklo, bacite neke pare na problem i pošaljite Adel (Adele), Emeli (Emeli Sande) ili bilo koju drugu od fantastičnih pevačica koje imate. Mada i mi svašta pričamo, kao da bi se ijedna od njih mlatila sa Eurosongom. Elem ove godine drugu pesmu pevaju, pošto u Malme šalju Boni Tajler (Bonnie Tyler). Ako ništa drugo, bar će imati najveću zvezdu na takmičenju.

slika1 eurosong Mjooz: Marina, Eurosong i Placebo

Da li ćete pratiti Eurosong?

S druge strane, Jermenija je napravila pomalo neobičan izbor za kompozitora ovogodišnje pesme koja će ih predstavljati. Oni su izabrali gitaristu grupe Black Sabbath, Tonija Jomija (Tonny Iommi) da im napiše evrovizijsku pesmu. Bar znamo ko će doneti nešto jači zvuk na scenu u Malmeu. A kad već spominjemo Evroviziju, da kažemo i da je prošlogodišnja pobednica Lorin (Loreen) obradovala fanove novim spotom, i to za pesmu “Heal”.

Blast from the past :

Izašla je toliko davno da je većina nas još uvek jela blato i slince iz nosa, ali kao što to obično biva sa dobrom muzikom, it never gets old. “Every Me And Every You” benda Placebo je singl sa njihovog drugog albuma, i jedan od njihovih najvećih hitova do danas.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments