Bruno Mars objavio spot za pesmu “Treasure”

Bruno Mars (Bruno Mars) objavio je spot za treći singl sa svog aktuelnog albuma “Unorthodox Jukebox”. Reč je o vrcavoj numeri “Treasure”, koja zajedno sa pređašnjim singlovima “Locked Out of Heaven” i “When I Was Your Man” verodostojno prikazuje kvalitet novog albuma. Kao specijalni gost u spotu pojavljuje se mlada i popularna Taja Rajli (Taja Riley). Video nas vraća u period osamdesetih, tako da se nemojte čuditi ako u nekim trenucima izgleda kao da vam je oslabila konekcija i pokvarila grafiku.

Ališa Kiz objavila spot za pesmu “Tears Always Win”

Drugi singl sa petog studijskog albuma Ališe Kiz (Alicia Keys) dobio je svoju video pratnju. Naime, reč je o pesmi “Tears Always Win” koja je zvanično objavljena krajem maja, a gde se u ulozi autora, pored same pevačice, našao i Bruno Mars. Radnja spota odvija se u Las Vegasu, glavni akter je sama Ališa, dok je za režiju bio je zadužen Robert Hejls (Robert Hales).

The blast from the past: 

Miguel Mjooz: Nedelja novih spotova

“Sure Thing” je doskoro važila za Migelovu najpopularniju pesmu

“Sure Thing” je r’n’b numera novijeg datuma, izvodi je šarmantni Migel (Miguel), a našla se na njegovom debi albumu iz 2010. godine. U pisanju pesme učestvovao je kako sam pevač, tako i njegov dvanaestogodišnji brat. Bila je to prva numera koja je Migelu donela prvo mesto Bilbordove top liste “Hot R&B/Hip-Hop Songs”. Sve do izlaska pesme “Adorn” 2012. godine, “Sure Thing” je važila za njegov najuspešnij hit. Video premijera, čije su scene snimljene na Havajima, usledila je 17. januara 2011. godine. Nekoliko meseci kasnije, reper Lil Vejn (Lil Wayne) objavio je remiks ove pesme koji se našao na njegovom “Sorry 4 the Wait” mikstejpu. Spot za pesmu, nažalost, nama nije dostupan putem sajta YouTube, ali zato jeste ovde.

Izvor fotografije: vimeo.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments