Bijonse otpevala novu pesmu

Popularna Bijonse (Beyoncé) premijerno je izvela najnoviju numeru “Standing On The Sun” na koncertu u belgijskom gradu Antverpen, održanom u okviru turneje “The Mrs. Carter Show”. Deo ove pesme nedavno se već mogao čuti u reklami za odevnu kolekciju H&M. “Standing On The Sun”, naime, nije prva nova pesma koju je Queen B izvela na svojim koncertima – publika širom sveta već je imala priliku da uživa u ritmu “Grown Woman” na turneji koja uveliko traje, a treća numera “Rise Up” uskoro će se naći na saundtraku Diznijevog filma “Epic”. Dok iščekujete zvanično objavljivanje pesama pogledajte kako je to izgledalo u Belgiji.

Novi spot Snupa Lajona

Snup Lajon (Snoop Lion), doskoro poznat kao Snup Dog (Snoop Dog), nedavno je objavio svoj rege album “Reincarnated” sa 12 novih pesama, a ovih dana premijerno je predstavio i muzički spot za prvi singl. Reč je o numeri “Ashtrays and Heartbreaks” koju je snimio u saradnji sa Majli Sajrus (Miley Cyrus). U ulozi režisera spota našao se PR Brown, a video priču u kojoj se Snup i Majli pojavljuju kao odrazi u raznim oblicima ogledala možete pogledati ovde.

Snup Lajon i Majli Sajrus Mjooz: Nova Beyoncé, reinkarnacija i stara slava

U pesmi su korišćene udaraljke koje je odsvirao poznati Stjuart Koplend iz grupe Police

The blast from the past:

Grupa The Black Eyed Peas 2003. godine izdala je treći studijski album pod naslovom “Elephunk” na kome su prvi put započeli saradnju sa pevačicom Ferdži (Fergie). Prvi singl koji je najavio ovo muzičko ostvarenje bila je numera “Where Is The Love”, koja se ujedno smatra i njihovim prvim velikim hitom koji im je doneo svetsku popularnost. Pored Ferdži i članova benda, u pesmi se može čuti i vokal Džastina Timberlejka (Justin Timberlake), iako njegovo ime ne stoji u oficijelnom nazivu singla. Na dodeli 46. Gremi nagrada pesma je nominovana u dve kategorije: “Record of the Year” i “Best Rap/Sung Collaboration”, dok se na Bilbordovoj “Hot 100” listi našla na osmom mestu.

Izvor fotografije: rollingstone.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments