Džesi Džej (Jessie J), koju je domaća publika imala prilike da sluša na prošlogodišnjem Belgrade Calling festivalu, predstavila je novi spot za numeru “Wild”. Sa novim spotom, Džesi je predstavila i novu frizuru, pošto se pevačica u martu ošišala na “nularicu” u sklopu humanitarne akcije “Red Nose Day” i time pomogla da se prikupi preko pola miliona dolara za pomoć mladima u borbi sa HIV-om.

slika jessie j Mjooz: Pop dive i Johnny Cash

Šarmanta Džesi je oduševila publiku na Ušću

U pesmi “Wild” gostuju Big Šon (Big Sean) i Dizi Raskal (Dizzee Rascal), a ko-autor je Klod Keli (Claude Kelly), koji je ujedno i producent novog albuma pevačice. Klod je veoma poznat u muzičkim krugovima s obzirom da iza sebe ima saradnju sa zvezdama kao što su Britni (Britney Spears), Maraja (Mariah Carey) i mnogi drugi, a kada pomešate njegovo znanje i Džesine odlične vokalne sposobnosti, sa pravom možete očekivati jedan odličan album.

Da li je Kajli (Kylie Minogue) rešila da prekine muzičku pauzu? Pevačica nas je obradovala svojim novim singlom “Skirt” koji je ujedno i prvi koji izdaje od kada je prešla pod okrilje Džej Zijeve (Jay Z) kompanije “Roc Nation”. Kajli trenutno radi na novom albumu, na kome sarađuje sa Farel Vilijamsom (Pharell Williams), i ovo će biti njen 12. album, naslednik albuma “Aphrodite” iz 2010. godine.

Blast from the past:

Iako je originalno izvodi Nil Dajmond (Neil Diamond), nama danas iz prošlosti stiže glas jednog jedinog Džoni Keša (Johnny Cash). Pesma koja originalno potiče iz 1966. godine, na Kešovom albumu se našla 2000. Izvođenje ove pesme mu je donelo Grammy nagradu u kategoriji najboljeg muškog vokalnog kantri izvođenja. Spisak umetnika koji su, pored Keša, uradili cover ove pesme je dugačak, a samo neki od njih su sastav HIM, Kris Ajzak (Chriss Isaak) i Džoni Rivers (Johnny Rivers).


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments