Lili Alen (Lily Alen) se vraća na muzičku scenu. Pevačica, koja je uzela par godina odmora od muzike da bi se posvetila porodičnom životu, gostovala je na poslednjem albumu Pink “The Truth About Love”. Pesma “True Love” je pre par dana dobila i svoju ekranizaciju. U spotu pored ove dve pevačice, možemo videti i Vilou (Willow), ćerku pevačice Pink, kao i njenog supruga Keri Harta (Carey Hart), kome je ova pesma i posvećena.

Još jedna muzička zvezda se vraća sa pauze. Diskografske that is. Mobi (Moby) će svoj 11. album publici predstaviti 1. oktobra. Album naziva “Innocents” je naslednik kompilacije iz 2011. “Destroyed” i na njemu će gostovati plejada muzičara, a samo neka od imena su odlična Skajlar Grej (Skylar Grey), Mark Lanegan i drugi. Numera “A Case for Shame” na kojoj gostuje Kold Speks (Cold Specks) je izašla pre par dana, a u narednom periodu očekujemo još najavnih singlova.

slika moby Mjooz: Povratnici u velikom stilu

Naslovna strana novog albuma

Blast from the past:

Sećate li se kada smo ga slušali na kasetama? Neki od nas i dalje imaju njegov debi album iz 1997. godine na kom je ova pesma bila prvi singl. Nana i “Lonely” da nas podsete na neke druge devedesete, za nas koji nismo išli “200 na sat u krivinu”…


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments