Novi spot Robina Tika

Poznati r’n’b pevač i kompozitor Robin Tik (Robin Thicke) objavio je veoma zanimljiv spot za najnoviji singl “Blurred Lines”. U izvođenju numere priključili su mu se američki reperi Ti Aj (T.I.) i Farel Vilijams (Pharrell Williams). Ovo je prvi singl koji najavljuje Robinov predstojeći, šesti po redu studijski album, a dok se nove pesme krčkaju – uživajte u premijeri spota.

Vraća se dobri stari Kris Braun

Kris Braun (Chris Brown) nedavno je predstavio spot za pesmu “Fine China”, koji najavljuje njegov šesti po redu studijski album pod naslovom “X”. U šestominutnom spotu prikazana je jedna filmska priča o zabranjenoj ljubavi, a pojedini delovi podsećaju na legendarni “Thriller” Majkla Džeksona (Michael Jackson). Uvodni singl Braun je opisao kao pesmu inspirisanu legendarnim izvođačima kao što su Stivi Vonder (Stevie Wonder), Sem Kuk (Sam Cooke) i naravno Majkl Džekson. Izlazak albuma “X” najavljen je za leto, a u intervjuu za magazin “Bet”, pevač je otkrio da je rad na ovom projektu inspirisan onim što je radio na početku svoje karijere.

Blast from the past

Ashanti Mjooz: Robin Thicke, Chris Brown i Ashanti

Pesma “Foolish” provela je deset nedelja na vrhu Bilbordove “Hot 100” top-liste

Američka pevačica, kompozitor i glumica Ašanti (Ashanti) svoju muzičku slavu ostvarila je početkom prošle decenije. Njen debi album pod naslovom “Ashanti” postigao je ogroman uspeh, a prva pesma “Foolish” od trenutka kada je objavljena pa sve do danas postiže fantastične uspehe. Godine 2003. nominovana je u dve kategorije za Gremi nagradu, 2009. proglašena 19. najuspešnijom pesmom dvehiljaditih godina, a 2012. našla se na trećoj poziciji najprodavanijih numera 21. veka. Posle duge pauze, Ašanti se konačno vratila muzici i objavila najnoviju numeru “Never Should Have” koju možete poslušati ovde.

Izvor fotografije: dopestateofmind.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments