Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ako vam ova pesma zvuči poznato, ne brinite, nije Solanž (Solange) obradila ili pokrala nekog umetnika, reč je o njenoj numeri “Looks Good With Trouble” sa prošlogodišnjeg albuma. Pesma je originalno izašla u novembru 2012. na izdanju “True”, a u ovoj verziji je slušamo sa osveženim aranžmanom i gostovanjem repera Kendrik Lamara (Kendrick Lamar). Pevačica ima u planu da ove godine izda album, na kome će, kao i na “True”, sarađivati sa Devom Hajnsom (Dev Hynes). Videćemo da li će proizvod saradnje zavredeti mesto na našim plejerima.

slika solanz Mjooz: Stare pesme i novi stihovi

Nije samo Bijonsina mlađa sestra

Izgleda da se samo kod nas pevačima ne isplati da učestvuju u talent šouovima. Doduše, naši nisu britanski “X faktor” koji je iznedrio tolike muzičke zvezde. Jedna od njih je i my-heart-skips-a-beat Oli Mrs (Olly Murs). On je bio drugi u takmičenju 2009. godine, ali ga to očigledno nije sprečilo da postane muzička zvezda. Njegov treći album “Right Place Right Time” je postigao multi-platinasti tiraž u Velikoj Britaniji, a singlovi “Troublemaker” i “Army Of Two” se uveliko vrte na radio stanicama. “Dear Darlin’” je treća ekranizovana numera sa albuma, a reč je o baladi koju je Oli napisao zajedno sa Ed Druitom (Ed Drewitt). Oli uskoro kreće na turneju sa još jednim popularnim Britancem, pošto će biti podrška Robi Vilijamsu (Robbie Williams) na njegovoj turneji “Take The Crown”.

Blast from the past:

Danas se podsećamo jedne legendarne numere (koja je stara skoro koliko i ja). Fil Kolins (Phil Collins) i pesma “Another Day In Paradise” koja je do danas imala mnogo verzija, obrada i izvođenja, ali ništa ne zvuči bolje od originala.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice