The Weeknd objavio novu pesmu

Sve popularniji kanadski pevač The Weeknd objavio je naslovnu numeru “Kiss Land” sa istoimenog, dugo očekivanog debi albuma. Naime, pesma od osam minuta najavljuje njegovo prvo “pravo” studijsko izdanje, nakon što ga je publika širom sveta već zavolela uživajući u mikstejp izdanjima, koje je sam objavio. U ulozi producenta novog singla našao se Silki Džonson (Silky Johnson), poznat po saradnji sa Asapom Rokijem (A$AP Rocky).

Stiže drugi album Džesi Džej

Posle velikog uspeha albuma prvenca “Who You Are” iz 2011. godine, Džesi Džej (Jessie J) polako privodi kraju rad na novim pesmama i drugom studijskom albumu. Na svom Twitter profilu već je otkrila naziv prvog singla, a fanove je obradovala i jednim kratkim snimkom iz studija. Naime, numera će noziti naziv “Wild” u kojoj će joj se pridružiti reperi Big Šon (Big Sean) i Dizi Raskal (Dizzee Rascal). Njen tekstopisac Klod Keli (Claude Kelly) izjavio je kako je 98 odsto albuma urađeno, kao i da možemo očekivati nešto zaista kvalitetno. Dok isčekujete nove hitove popularne Britanke, poslušajte deo najnovijeg, još uvek neobjavljenog singla “Wild”.

The blast from the past:

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova Mjooz: The Weeknd, Jessie J i Enrique Iglesias

Ljubav koja traje već dugi niz godina

Španski zavodnik Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias) 2002. godine objavio je singl “Escape” koji se našao na istoimenom albumu. Bila je to jedna od veoma popularnih numera širom sveta, pa je tako zauzela drugo mesto na britanskoj i 12. na američkoj top-listi. Muzički video sniman je u Kaliforniji, a u ulozi Enrikeove devojke pojavila se slavna teniserka Ana Kurnjikova (Anna Kournikova). Ono što je posebno zanimljivo jeste da su njih dvoje nakon ove saradnje zaista ušli u ljubavnu vezu koja traje i dan-danas.

Izvor fotografije: zimbio.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments