Liki Li (Likky Li) je velika zvezda, ali složićete se da njena muzika nije za svačije uši. Dejvid Linč (David Lynch) je takođe velika zvezda koji, takođe, nije za svačije uši. Tako da su sada ova dva muzičara napravila pesmu, koja verovatno isto nije za svačije uši. But than again, oni i ne ciljaju na Rijana (Rihanna) efekat.

Numera “I’m Waiting Here” će se naći na drugom albumu ovog umetnika. Kompilacija “The Big Dream” izlazi 15. jula, a spisak pesama je sledeći:

“The Big Dream”

“Star Dream Girl”

“Last Call”

“Cold Wind Blowin”

“Wishin’ Well”

“Say It”

“We Rolled Together”

“Sun Can’t Be Seen No More”

“I Want You”

“The Line It Curves”

“Are You Sure”

Pored navedenih pesama i numere sa Liki Li, fanovi će na ovom albumu naći i obradu pesme Bob Dilana (Bob Dylan) “The Ballad Of Hollis Brown”.

Kada bend koji vas šije sa više nego duplo izdatih albuma, mnogo više godina staža na sceni, a o nagradama i da ne pričamo, pozove da im gostujete na albumu, vi reagujete:

a) Padnete u nesvest

b) Uštinete se

c) Padnete u nesvest, probudite se, uštinete se par puta i, naravno, prihvatite ponudu

slika u2 i kris Mjooz: Velike saradnje, velika očekivanja

U2 i Kris (u pozadini) muziciraju. A mi, k'o na iglama, očekujemo

Nemamo tačne informacije o tome kako je reagovao Kris Martin (Chris Martin) kada su ga rok legende U2 pitali za saradnju, ali po šuškanjima koja nam stižu preko okeana, odgovor je bio pozitivan. Za sada imamo samo fotografije i informacije da se Kris nalazio u jednom studiju sa članovima benda, koji trenutno rade na novom albumu. Kada će album izaći ne znamo. Frontmen benda Bono je izjavio da su momci ponovo na okupu i rade na novom materijalu, ali da novi album neće izaći dok ne budu potpuno zadovoljni urađenim. Da li će to biti za godinu, dve, deset, ne znamo, ali njihovi fanovi će sigurno čekati.

Blast from the past:

Prvi singl Santogold, sada Santigold, “Creator” je izašao u januaru 2008. godine – što ga čini jednim od najmlađih pripadnika naše blast from the past rubrike. Kasnije je zbog problema sa videom kao prvi singl izbačena numera “L.E.S. Artistes”, koja je postigla veliki uspeh, kao i “Creator”.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments