Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ako ste do sada razmišljali da li ćete otići na Exit festival, verujem da će vam se sve sumnje upravo raspršiti pošto… (drums…) Warriors Dance festival će zatresti Petrovaradin! I verujte mi, želite da budete tamo kada se to desi!

Nekako nam se čini da ko šta radi, The Prodigy nastupa u Srbiji. A opet, svaki put se traži karta više. Dakle 12. jul, Novi Sad, Petrovaradin, Exit, i svi mi koji skačemo dok u nama ima snage.

slika exit prodigy Mjooz: Znamo dan kada će goreti tvrđava

Ovo će biti jedino izdanje Warriors Dance festivala u Evropi u ovoj godini

Ovo je još zanimljivije iz razloga što se po prvi put dešava da se na Exit-u organizuje festival u festivalu, a pored već spomenutih The Prodigy, nastupiće i DJ Fresh, South Central, Brookes Brothers, The Prototypes, Eyesburn i Feed Me.

Kelis (Kelis) će nam u septembru predstaviti novi album koji je nedavno najavila singlom “Jerk Ribs”. Naslednik albuma “Flesh Tone” će se najverovatnije zvati “FOOD” i pevačica kaže da će biti malo mračniji i u elektro fazonu. Ovo je njen šesti album, a za produkcijski deo je zadužen Dave Sitek, koji je radio i novi album “BE” sastava Beady Eye a.k.a. novi bend Lijama Galagera (Liam Gallagher).

Blast from the past: 

Sastav Fletwood Mac je numeru “Little Lies” predstavio kao treći singl sa njihovog albuma “Tango In The Night”. Pesma je u etru od 1987. godine, a odnedavno je zvanično njihov top 10 hit u SAD-u.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice