Modni mesec, tačnije, nedelje mode su zvanično za nama i toliko je utisaka da je zapravo teško sumirati ih – uvek se pojavi nešto novo, nešto što nam je promaklo, nešto što izgleda mnogo bolje na drugi pogled i tako dalje i tako dalje. Dok su revije bile i prošle, nekako su ipak ograničene u našoj svesti, street style kombinacija je bilo mnogo više pa je sasvim logično što se stalno, iznova i iznova, vraćamo na njih i izvlačimo najzanimljivije modne trikove, savete i trendove.

Danas ćemo se fokusirati na aksesoare jer su oni, složićeš se, osnovna jedinica građe i funkcije svakog autfita! Bez njih nijedna kombinacija nije potpuna, a sa njima možeš u nekoliko koraka da napraviš odličan twist i svoj izgled podigneš na viši nivo. Ukratko, aksesoari su #must! A evo koji su bili apsolutno dominantni tokom nedelja mode.

Čizme: Samo snake-print, molimo!

Ukoliko voliš minimalističke kombinacije u bojama peska, braon ili crnoj, jedan ovakav par upadljivih, moćnih čizama ti je apsolutno neophodan! Kratke čizmice sa printom pitona mogu da izgledaju izuzetno stylish, upravo ukoliko se vodiš parolom “manje je više” kada je reč o njihovom stilizovanju. Dakle, trenč, farmerke, bela majica i zmija na nogama – sasvim dovoljno da izgledaš poput street style zvezda!

Torbe: Male i obavezno nude/braon

Mikro naočare su daleko iza nas, hvala nebesima, ali su zato mikro torbe tu da ostanu. I mi smo oduševljene! Možda nisu toliko praktične, ali zato umeju mnogo dobro da disciplinuju i najzad nas nauče da sa sobom nosimo samo najpotrebnije stvari (ključ, pare, mobilni, u mom slučaju). Dakle, što manja torba to bolje, a kada je reč o obaveznim nijansama, to su nude, braon, i sve one između. Dobra stvar? Slažu se doslovno uz sve što nosiš!

Comments