Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Jezero Elsinor u Kaliforniji, prošlog proleća sasvim je obraslo izuzetno fotogeničnim makovima. Naravno, ovo je kao posledicu imalo cvetove zgažene stopalima instagramera željnih savršenih fotografija i snimaka za svoj profil. Bio je to podsetnik da kada se priroda sretne sa našim novim, digitalnim svetom, mogu se dogoditi veoma neuobičajene stvari.

Dobijene filtrirane fotografije bile su nestvarnog kvaliteta, neka vrsta reinterpretacije netaknute prirode. Upravo zbog toga, možda i nije iznenađujuće što slične motive možemo videti u kolekcijama za proleće 2020. Interpretacija Christophera Kanea bi mogla biti najbukvalnija. Dizajner koji je prethodno crpeo inspiraciju iz prirode i seksualnih fetiša, “venčao” je ove te dve inspiracije u svojoj temi sezone “Ekoseksualno”. Kolekcija je suptilno senzualna: tradicionalno seksi materijali poput kože, satena i čiste tkanine poslužile su stvaranju alternativne strukture i pokreta, dok su otisci i uzorci divljih cvetova, prostora i neba, ono što čini “eko” kolekcije “Ekoseksualac”.

U svojoj kolekciji “Cruise 2020” Stella McCartney fokusira se na lepote koje nas okružuju. U kolekciji predstavljenoj pod nazivom “Forces For Nature” dizajnerka je sama dizajnirala otiske cveća, sunca, neba i postavila ih na kolekcijske predmete. “Na trenutak zaboravimo modu i uživajmo u lepoti prirode koja nas okružuje. Hajde da razgovaramo o cveću”, rekla je o kolekciji Stella McCartney.

Nicolas Ghesquière stvorio je gargantuanske cvetove o kojima je sanjao za novu prolećnu Louis Vuitton kolekciju. Simon Porte Jacquemus izazvao je pometnju svojom revijom u čast desetogodišnjice postojanja brenda Jacquemus. Na pola kilometra dugačkoj pink pisti koja se prostirala duž polja lavande u njegovoj rodnoj Provansi prodefilovali su modeli u dominantno pastelnim bojama, uz poneki floralni print.

View this post on Instagram

2019………

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Editors choice