Dafne Groenveld (Daphne Groeneveld), sve popularnija holandska manekenka, krasi naslovnicu ruskog izdanja “Vogue”-a za april 2012. godine. Dafne je postala poznata svetskoj modnoj javnosti kada se našla na naslovnoj strani još jednog izdanja “Vogue”-a. Tada je podelila naslovnicu francuskog dvobroja i to sa čuvenim modnim dizajnerom Tom Fordom (Tom Ford). Prelepa plavuša krasi naslovnu stranu i donosi najnovije make up trendove u prvi plan.

Plave senke u kombinaciji sa zanosnom plavom kosom i usnama u boji vina. Akcenat je stavljen na njeno lepo lice i šminka za koju je bila zadužena Sara Ričardson (Sarah Richardson). A iza objektiva se našao Hedi Slimane (Hedi Slimane). Verujem da je Dafne devojka za koju će se u modnom svetu i te kako čuti.

Moda na naslovnici Daphne G. model momenta Moda na naslovnici: Daphne Groeneveld

Dafne Groenveld blista na naslovnici ruskog “Vogue”-a

Izvor fotografija: fashiongonerogue.com

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Comments