Navikli smo da nam čuveni magazin “Harper’s Bazaar” donosi prave modne poslastice kada su njihove naslovnice u pitanju. Pogotovo ako ste njihov pretplatnik – dobićete ekskluzivnu naslovnu stranu koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. A kako i ne bi, kada su urađene sa posebnom pažnjom i vode nas u čarobni svet mode i glamura. Naslovnica koja je urađena za aprilsko izdanje 2010. godine za Sjedinjene Američke Države prikazuje čuvenu glumicu Demi Mur (Demi Moore) fotografisanu od strane Mark Selidžera (Mark Seliger) i stilizovanu od strane obožavane stilistkinje Rejčel Zoe (Rachel Zoe). Šareni svet na setu doneo je Demi životni san stavljajući je u prvi plan u kreacijama sa piste svetskih imena poput Chanel-a, Dior-a i fenomenalne haljine u animal printu Alexander McQueen. A na naslovnoj strani pridružila joj se i zanosna žirafa. Magično, zar ne?

Demi Mur je živela u centru pažnje već decenijama sa svojom porodicom modernog stila, i osvajanjem društvenih mreža poput Twittera ona je oduvek bila ispred svog vremena, a obožavaoce nije razočarala ni fascinantna naslovna strana. Uživajte.

Svideće ti se i ovaj tekst.

Moda na naslovnici  Moda na naslovnici: Demi Moore u magičnoj zemlji mode

Demi Mur odlazi u divljinu u veličanstvenoj haljini Alexander McQueen

Izvor fotografija: fashiongonerogue.com

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Comments