5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) je devojka sa naslovne strane za avgustovski broj 2010. godine magazina “Vogue”. Septembar spada u najvažniji mesec u svetu modnih časopisa, a avgustovsko izdanje je uvek posebno i posvećeno je godinama. “Godišnje izdanje” predstavlja žene u njihovom različitom životnom dobu i akcenat se stavlja na “uspešno” starenje. Za naslovnu stranu se vrši poseban odabir, jer je potrebna uspešna ženska ličnost koja najbolje reprezentuje dob od 30 ili 40 godina. Godišnje izdanje je specijalno izdanje koje bira veoma zanimljiv profil žena da predstavljaju i starije decenije tipa pedesete, šezdesete, sedamdesete. Nijedna decenija niti potreba žena u različitim životnim fazama nije izostavljena.

Tako se Gvinet Paltrou našla kao promotivno lice godišnjeg izdanja promovišući svoj zdrav način života, svoj sajt, kuvar sa lakim zdravim receptima i specijalnim dijetama. Lepa i uspešna glumica – kao ambasador lepote i zdravlja – blista u plavoj haljini na naslovnoj strani, a za fotografije je bio zadužen njen prijatelj i čuveni fotograf Mario Testino (Mario Testino). A sam magazin donosi i odabrane recepte iz njenog kuvara, kao i ekskluzivne fotografije same glumice kako uživa dok kuva u svom stanu na Menhetnu.

Moda na naslovnici Gwiynet Paltrow Lepota i zdravlje Moda na naslovnici: Gwyneth Paltrow, lepota i zdravlje

Gvinet Paltrou kao ambasador lepog i zdravog života

Izvor fotografija: celebitchy.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Editors choice