Pevačica Dženet Džekson (Janet Jackson) blista na naslovnoj strani arapskog izdanja modnog giganta “Harper`s Bazaar”-a za novembar 2011. godine. A sama naslovnica donosi špekulacije o Dženet kao o boginji jer za svojih 40 i kusur ova pevačica izgleda veoma zanosno u divnoj zelenoj haljini. Za divne fotografije je zadužen fotograf Alan Gelati (Alan Gelati), a čast da stilizuje ovo izdanje pripala je Sali Metjuz (Sally Matthews). Celo izdanje donosi pitanje “Kako se obući na stazi za Formulu 1, najveći svetski šou?”

Dženet Džekson nam donosi odgovore blistajući u zanosnoj zelenoj haljini slaveći mesec Formule 1, ali i 40. godišnjicu postojanja Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE). Impresivno, nema šta. A igrom slučaja, u rad ovog magazina uključio se i njen momak milijarder Visam Al Mana (Wissam Al Mana). Ljubav i posao na jednom mestu donose veliki uspeh izgleda. Mi se ne bunimo, već uživamo u šarmantnoj naslovnoj strani. Bravo, Dženet!

Svideće ti se i ovaj tekst. 

Dzenet Dzekson naslovnica Harpers Bazaara Moda na naslovnici: Janet Jackson boginja

Dženet Džekson blista na naslovnoj strani i ponosno nosi epitet boginje

Izvor fotografija: sweetandlowshow.com

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

 

Comments