Dru Barimor (Drew Barrymore) je američka glumica i model, producent i režiser. Potomak je poznate američke porodice pozorišnih i filmskih glumaca, a već sa svojih 11 meseci našla se na televizijskim ekranima u jednoj reklami. Poznata je bila još kao tinejdžerka zbog  filmskih uloga koje su pratile sve generacije, ali i zbog problematičnog odrastanja ispunjenog drogama i alkoholom, koje je kasnije opisala i u autobiografskoj knjizi o izgubljenoj devojčici. Uspešno se od tinejdžerske zvezde transformisala u ozbiljnu glumačku ikonu.

Ceo život pod svetlima reflektora doveo ju je i do naslovne strane za američko izdanje magazina “Vogue” iz aprila 2005. godine. Dru je na naslovnoj strani pozirala sa lavom, predstavljajući glavni motiv celog izdanja – priču o “Lepotici i zveri”. Iza objektiva se našla fenomenalna Eni Libovic (Annie Leibovitz), a za ceo izgled i stil zadužena je bila Grejs Kodington (Grace Coddington).

Dru i lav Moda na naslovnici: Lepotica i zver

Fenomenalna Dru Barimor za “Vogue” priča priču o “Lepotici i zveri"

Izvor fotografije: fashiongonerogue.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Comments