Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Fotograf Tom Munro (Tom Munro) je fotografisao pop ikonu Madonu (Madonna) zajedno sa glavnom junakinjom njenog novog filma “W.E.” glumicom Andreom Risborou (Andrea Riseborough) za američko izdanje magazina “Harper’s Bazaar” u decembru 2011. godine. Madona i glumica Andrea blistaju na naslovnici, ali i u samom editorijalu noseći divne kreacije kreatora poput Rik Ovensa (Rick Owens)Tom Forda (Tom Ford)Džil Sandera (Jil Sander). Promovišući nove kolekcije svetskih dizajnera ove dve lepotice promovisale su i novi film čiji je Madona reditelj. Za stilizovanje je bila zadužena Arijana Filips (Arianne Phillips).

Madona je prepoznatljiva po svom pomeranju društvenih normi i svojim energetskim tekstovima, promovisanju ženske moći i snage, dinamičnim scenskim nastupima i zahtevnim plesnim pokretima i svojim seksi kostimima za nastupe. A pored glume okušala se i kao direktor i reditelj filma, a za ovo specijalno izdanje američkog magazina prigrlila je i ulogu fotografa. Sam intervju sa Madonom opisuje mnogo više od njenog novog filma i promovisanja novih pesama, opisuje njeno detinjstvo i odrastanje bez majke, koja je umrla kada je ona imala samo pet godina. Naslovnica u kombinaciji sa intervjuom donosi veliku popularnost ovom izdanju, a sama naslovnica odiše snagom. A verni pretplatnici dobili su i svoju posebnu naslovnu stranu na kojoj Madona ima glavnu reč – ali kao fotograf. Ne treba zaboraviti ni prelepu Andreu koja savršeno upotpunjava celu priču.

prva naslovnica  Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona i prelepa glumica Andrea blistaju na naslovnoj strani i promovišu novi film “W.E.”

druga naslovnica Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona vodi glavnu reč kao reditelj i fotograf

Izvor fotografija: coverjunkie.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Editors choice