Fotograf Tom Munro (Tom Munro) je fotografisao pop ikonu Madonu (Madonna) zajedno sa glavnom junakinjom njenog novog filma “W.E.” glumicom Andreom Risborou (Andrea Riseborough) za američko izdanje magazina “Harper’s Bazaar” u decembru 2011. godine. Madona i glumica Andrea blistaju na naslovnici, ali i u samom editorijalu noseći divne kreacije kreatora poput Rik Ovensa (Rick Owens)Tom Forda (Tom Ford)Džil Sandera (Jil Sander). Promovišući nove kolekcije svetskih dizajnera ove dve lepotice promovisale su i novi film čiji je Madona reditelj. Za stilizovanje je bila zadužena Arijana Filips (Arianne Phillips).

Madona je prepoznatljiva po svom pomeranju društvenih normi i svojim energetskim tekstovima, promovisanju ženske moći i snage, dinamičnim scenskim nastupima i zahtevnim plesnim pokretima i svojim seksi kostimima za nastupe. A pored glume okušala se i kao direktor i reditelj filma, a za ovo specijalno izdanje američkog magazina prigrlila je i ulogu fotografa. Sam intervju sa Madonom opisuje mnogo više od njenog novog filma i promovisanja novih pesama, opisuje njeno detinjstvo i odrastanje bez majke, koja je umrla kada je ona imala samo pet godina. Naslovnica u kombinaciji sa intervjuom donosi veliku popularnost ovom izdanju, a sama naslovnica odiše snagom. A verni pretplatnici dobili su i svoju posebnu naslovnu stranu na kojoj Madona ima glavnu reč – ali kao fotograf. Ne treba zaboraviti ni prelepu Andreu koja savršeno upotpunjava celu priču.

prva naslovnica  Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona i prelepa glumica Andrea blistaju na naslovnoj strani i promovišu novi film “W.E.”

druga naslovnica Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona vodi glavnu reč kao reditelj i fotograf

Izvor fotografija: coverjunkie.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Comments