Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Fotograf Tom Munro (Tom Munro) je fotografisao pop ikonu Madonu (Madonna) zajedno sa glavnom junakinjom njenog novog filma “W.E.” glumicom Andreom Risborou (Andrea Riseborough) za američko izdanje magazina “Harper’s Bazaar” u decembru 2011. godine. Madona i glumica Andrea blistaju na naslovnici, ali i u samom editorijalu noseći divne kreacije kreatora poput Rik Ovensa (Rick Owens)Tom Forda (Tom Ford)Džil Sandera (Jil Sander). Promovišući nove kolekcije svetskih dizajnera ove dve lepotice promovisale su i novi film čiji je Madona reditelj. Za stilizovanje je bila zadužena Arijana Filips (Arianne Phillips).

Madona je prepoznatljiva po svom pomeranju društvenih normi i svojim energetskim tekstovima, promovisanju ženske moći i snage, dinamičnim scenskim nastupima i zahtevnim plesnim pokretima i svojim seksi kostimima za nastupe. A pored glume okušala se i kao direktor i reditelj filma, a za ovo specijalno izdanje američkog magazina prigrlila je i ulogu fotografa. Sam intervju sa Madonom opisuje mnogo više od njenog novog filma i promovisanja novih pesama, opisuje njeno detinjstvo i odrastanje bez majke, koja je umrla kada je ona imala samo pet godina. Naslovnica u kombinaciji sa intervjuom donosi veliku popularnost ovom izdanju, a sama naslovnica odiše snagom. A verni pretplatnici dobili su i svoju posebnu naslovnu stranu na kojoj Madona ima glavnu reč – ali kao fotograf. Ne treba zaboraviti ni prelepu Andreu koja savršeno upotpunjava celu priču.

prva naslovnica  Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona i prelepa glumica Andrea blistaju na naslovnoj strani i promovišu novi film “W.E.”

druga naslovnica Moda na naslovnici: Madonna, direktorski rez!

Madona vodi glavnu reč kao reditelj i fotograf

Izvor fotografija: coverjunkie.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Editors choice