Slavna italijanska glumica Monika Beluči (Monica Bellucci) počela je svoju karijeru kao model kasnih sedamdesetih godina, da bi uspešnu karijeru nastavila kao filmska glumica dve decenije kasnije. Ova glumica ceo život intrigira javnost. Počela je kao tinejdžerka i kao zapažen model, zatim je u 46. godini postala majka, a i danas je aktivna kao model, predstavljajući kampanje svog omiljenog brenda Dolce & Gabbana. Više od jedne decenije je u srećnom braku sa francuskim kolegom glumcem Vensanom Kaselom (Vincent Cassel).

Smatra se jednom od najlepših žena sveta zbog prelepog lica i zanosnog tela. Brojni časopisi je često svrstavaju u sam vrh izbora lepote i seksepila, što joj je donelo i titulu seks simbola. Vešto balansira između svoje karijere modela i glumice i porodice i ljubavi. I uspešna je u svemu.

Za naslovnu stranu francuskog izdanja magazina “Elle” 28. avgusta 2006. godine slikao ju je fotograf Erik Traore (Eric Traoré). Prelepa mediteranska lepotica blista u punom sjaju.

monika beluci na naslovnici elle magazina Moda na naslovnici: Monica Bellucci, žena za sva vremena

Monika Beluči - seks simbol današnjice

Izvor fotografije: fashionmodeldirectory.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Comments