Pariz Hilton (Paris Hilton), bogata naslednica lanca hotela, manekenka i glumica često se nalazi na meti medija i pod budnim okom javnosti – što ume da zamori čitalačku publiku i javnost. Kada je tursko izdanje “Vogue”–a donelo odluku da će baš ona krasiti naslovnicu njihovog izdanja za septembar 2011. godine ljubitelji modne biblije su se zapitali da li je to najgora moguća kombinacija ikada. Međutim, iza objektiva se našla fotografska legenda Teri Ričardson (Terry Richardson) i nastala je odlična naslovna strana. Pariz nosi kožnu jaknu brenda Balmain, crvenu rolku i čuvene naočare samog fotografa i njegov zaštitni znak. Pravi francuski šik na naslovnoj strani. I još jedan siguran potez modnog magazina koji donosi odobravanje modne publike.

Moda na naslovnici Paris Hilton i Vogue najgora moguca kombinacija ikada  Moda na naslovnici: Paris Hilton i “Vogue”, najgora moguća kombinacija ikada?

Francuski šik i Pariz Hilton u glavnoj ulozi

Izvor fotografija: coverjunkie.com


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Comments