Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

U svetu modnih časopisa septembar je najvažniji mesec u godini. Septembarska izdanja su najobimnija, sadrže detaljne preglede trendova za narednu sezonu i mnogobrojne reklame i modne kampanje. Ekipi koja je radila dokumentarac pod nazivom “Septembarsko izdanje” (The September Issue) bilo je dozvoljeno da zaviri iza kulisa najvećeg i najuticajnijeg modnog časopisa – američkog “Vogue”-a. Ukoliko već niste, dokumentarac obavezno pogledajte i saznajte da li je poznata urednica Ana Vintur (Anna Wintour) zaista “čelična lejdi” kao što se priča. Dokumentarac prati dešavanja na pripremi izdanja za septembar 2007. godine, izdanja koje je u tom momentu bilo najobimnije ikada (do danas ga je preteklo prošlogodišnje septembarsko izdanje sa Lejdi Gagom (Lady Gaga) na naslovnici.

Za naslovnicu ovog izuzetno važnog izdanja odabrana je prelepa glumica i britanska it devojka Sijena Miler (Sienna Miller). I mada je samo snimanje naslovnice pratilo Anino nezadovoljstvo cover devojkom (konkretno, imala je zamerke na njene zube, vrat i neposlušnu kosu!), rezultat je bio više nego zadovoljavajući. Sijena na naslovnici izgleda prelepo u beloj haljini sa perjem Marchesa. Fotografisanje je povereno nikom drugom do čuvenom Mariju Testinu (Mario Testino).

 Moda na naslovnici: Sienna Miller na naslovnici septembarskog izdanja

“Vogue”, septembar 2007. godine: Britanska glumica u divnoj haljini Marchesa

Izvor fotografija: vogue.com


Milica Rančić nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Sklona je neosnovanom optimizmu. Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom bloguTulips and Lipsticks.

Editors choice