“Harper’s Bazaar” naslovna strana za decembar 2009. godine proglašena je najboljom naslovnom stranom te godine od strane korisnika Amazon servisa. Ova naslovna strana je u prvi plan donela vampirsko-ljudsku ljubav Bele (Bella) i Edvarda (Edward), ali i iznela na videlo ljubav između glavnih glumaca u filmu Roberta Patinsona (Robert Pattinson) i Kristen Stjuart (Kristen Stewart) o kojima se do tada samo šuškalo. Robert i Kristen su se uz film “Sumrak” našli u divljoj vožnji i centru pažnje. Promovišući sada epsku sagu o vampirima i drugi deo filma (“New Moon”) polako su otkrivali i detalje o svojoj vezi. Za magiju naslovne strane na kojoj Robert grli svoju koleginicu zaslužan je fotograf Mark Selidžer (Mark Seliger).

Epska fotografija koja se našla na naslovnici imala je za ideju udvaranje, a dobila je dodatnu toplinu i nežnost zbog stvarne romantike između dvoje glumaca. A editorijal unutar magazina nastavlja priču započetu naslovnom stranom i donosi nastavak predivne ljubavne priče između vampira i čoveka (ili dvoje glumaca). A “Harper’s Bazaar” posebno vodi računa o pretplatnicima na magazin, pa je posebno izdanje za njih donelo romantičnu sliku Roba i Kristen u predivnom vrtu. Rob kleči i nežno ljubi Kristeninu ruku.

Ceo utisak je potpomognut sjajnom scenografijom vrta, ali i odelom Dior Homme koje Robert nosi i crnom haljinom Givenchy koja je Kristen savršeno pristajala. Magično i zaista epski.

moda na naslovnici Rob i Kristen naslovnica 1 Moda na naslovnici: “Twilight” zona, Robert i Kristen

Prelep par blista na naslovnici

moda na naslovnici kristen i rob naslovnica 2 Moda na naslovnici: “Twilight” zona, Robert i Kristen

Epska naslovna strana - samo za pretplatnike magazina

Izvor fotografija: harpersbazaar.com, justjared.com.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Comments