Adel (Adele), pevačica čarobnog glasa, sa četiri platinasta albuma i prestižnim nagradama (Grammy and Oscar) muzičke industrije, dokazala je da ona nije samo glas već i ikona stila i predstavnik jedne generacije. Iako se smatralo da ona, iako najslušanija pevačica poslednjih godina sa izvanrednim glasovnim sposobnostima, nije dobar izbor za naslovne strane zbog svog izgleda i viška kilograma koji se često ne tolerišu u modnoj industriji, magazin “Elle“ joj je ukazao poverenje i baš nju je odabrao da krasi posebno izdanje magazina posvećeno ženama u muzici. Članovi “Elle“ tima su otputovali direktno u London da bi fotografisali i intervjuisali tri muzičke dive današnjice.

Za naslovnu stranu Adel je pozirala fotografu Tomasu Vajtsajdu (Thomas Whiteside) u studiju gde je nekada Frenk Sinatra (Frank Sinatra) snimio svoje najveće hitove. Pored nje u specijalnom muzičkom izdanju za april 2011. godine našle su se i Ališa Kiz (Alicia Keys) i Rita Ora.

Moda na naslovnici Adele Moda na naslovnici: Zlatna Adele

Adel nije samo izvanredna pevačica i ikona stila već i primer ženama koje ne spadaju u najmanji konfekcijski broj

Izvor fotografije: www.coverjunkie.com

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga “Street Colors and Fashion”.

Comments