Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Bivša urednica francuskog “Vogue”-a, Karin Rojtfeld (Carine Roitfeld) i njena prelepa naslednica Džulija (Julia) samo su još jedan u nizu primera da iver ne pada daleko od klade. Karin je kćer ruskog imigranta i francuske dame od stila, kako sama opisuje svoju majku. Odrasla je u izobilju, školovala se, jedno vreme bavila manekenstvom, ali po sopstvenom priznanju, bez mnogo zapaženih uspeha.

1.10 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Mlada prelepa Karin kao model

Karijeru je započela kao pisac i stilista za francuski magazin “Elle”, i tako upoznala jednog od svojih najboljih prijatelja i saradnika, fotografa Marija Testina (Mario Testino). U periodu od 2001. do 2010. godine sa uspehom je uređivala francusko izdanje prestižnog modnog časopisa “Vogue”. Dosta se polemisalo oko razloga njene ostavke na mesto urednice, ali kao glavni, istaknuta je njena želja da se osamostali, što se i potvrdilo njenim radom na sopstvenom projektu nazvanom CR fashionbook.

2.9 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Portret Karin viđen kroz objektiv Terija Ričardsona

Pored veoma uspešne karijere, ova dama uspela je da zadrži stabilnost u svojoj porodici, vanbračnu zajednicu od preko tri decenije sa Kristijanom Restoanom (Christian Restoin) i odgoji dvoje prelepe i uspešne dece, kćer Džuliju i sina Vladimira.

 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Uspešna porodica Restoin-Roitfeld

Džulija Restoan Rojtfeld (Julia Restoin Roitfeld) je slika i prilika svoje majke. Ona je umetnički direktor, model i freelance grafički dizajner. Njeno odrastanje, pored obrazovanja, obeležili su časovi klavira i jahanja, ali i modeling.

4.6 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Malena Džulija u naručju manekenke Klaudije Huidobro, na slikanju za marku svog oca Equipment, pred objektivom Karin lično

Porodični prijatelj, Tom Ford, odabrao je Džuliju za zaštitno lice svog parfema Black orchid, 2006. godine, a radila je i za Kavalija, Lancôme, Mango, Accessorize.

5.9 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Prelepa Džulija

Kao i majka, i Džulija ima uspeha na ljubavnom planu. Njen višegodišnji partner je švedski maneken Robert Konjic. U maju 2012. godine, par je dobio kćerku Romi (Romy).

6.7 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Zaljubljeni Robert i Džulija

7.7 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Džulija u blagoslovenom stanju pozirala je za magazin i-D

Stil i besprekoran, prefinjen ukus još jedna su u nizu zajedničkih karakteristika ovih dveju dama. Džulija svoj opisuje kao klasičan, i navodi da je njena majka mnogo smelija, u modnom smislu, i sklonija eksperimentisanju.

8.5 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Slika i prilika

9.5 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Elegancija u crnom

10.3 Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Ponosna majka prelepe i uspešne kćerke

11. Moda u krvi: Carine i Julia Roitfeld

Dama od stila i dostojna naslednica


Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Editors choice