Žena koja donosi važne poslovne odluke je žena koja mora imati i stila i smisla za modu. Jedna takva dama je naša današnja modna isnpiracija. Ona je junakinja serije “House of Cards” i danas komentarišemo njen stil oblačenja. Glumica Robin Vrajt tumači ulogu intrigantne i zavodljive dame Kler koja je u seriji žena političara kojeg igra Kevin Spejsi.

cards 2 Moda u seriji: House of Cards

Kler u seriji nosi kratku frizuru koja joj, priznaćete, odlično pristaje. Kada obuče jednostavu klasičnu belu haljinu izgleda besprekorno, poslovno i damski. Uz samo minimalno šminke i nakita ovo je odličan primer kako jedna poslovna odevna kombinacija treba da izgleda.

615x330 cards 7 Moda u seriji: House of Cards

Njene autfite prate modni aksesoari poput torbi koje potpisuju modne kuće YSL i Mulberry. Tako dolazimo do zaključka da uz klasičnu garderobu i po koji moderan autfit minimalistički stil je tajna uspeha poslovnog oblačenja.

use this Moda u seriji: House of Cards 615x330 cards 6 Moda u seriji: House of Cards cards Moda u seriji: House of Cards

Često je možemo videti u elegantnom kašmir kaputu, večernjim haljinama ili onima bez bretela i sa takvim stilom oblačenja potpuno nas je osvojila. A vas?

615x330 robin Moda u seriji: House of Cards

Dragana Katić 

Comments