Biti majka je najdivnija uloga na svetu, ali istovremeno i najzahtevnija. Konstantno kao majke brinemo o tome šta je najbolje za našu decu, o njihovom zdravlju i o njihovoj ishrani, a ono na šta takođe obraćamo pažnju je odeća koju će oni nositi. Pre svega, veoma nam je važno da ona bude od prirodnih materijala i visokog kvaliteta i komfora – kako bi naša deca mogla da budu slobodna u svom hodi u i igri, a istovremeno i bezbedna. Modni brend Lindex vodi se upravo time da „deca treba da ostanu deca“ u odeći koju nose, odnosno da im odeća obezbedi da se celog dana kreću slobodno i osećaju komforno. Upravo zato, odlučujemo se za njihove odevne kombinacije za decu, koje pored udobnosti materijala karakterišu i razigranost boja i unikatnih dezena.

LINDEX KIDS 1 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane

Kvalitet na prvom mestu

Kada pričamo o kvalitetu dečije garderobe, pre svega mislimo na sastav materijala. Lindex-ovi odevni komadi za decu su izrađeni upravo od 100% pamučnih vlakana. Pamuk je materijal koji je pravi izbor za nežnu i osetljivu dečiju kožu, a izdržljiv je i dugotrajan. Pored samog materijala, važan je i kroj koji deci treba da obezbedi komfor i dobru pokretljivost. Lindex u okviru svoje dečije kolekcije nudi helanke za devojčice ali i dečake, sa ciljem da deca nesmetano uživaju u svojim igrama i aktivnostima.

LINDEX KIDS 3 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane LINDEX KIDS 7 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane

Održivost i prenošenje „sa kolena na koleno“

Pored samog kvaliteta tkanina i izdržljivosti materijala, filozofija koju Lindex kao brend i kompanija podržava jeste modna održivost i smanjenje količine tekstilnog otpada. Zahvaljući kvalitetu, vaše najdraže Lindex komade možete preneti „sa kolena na koleno“ – odnosno sa starijeg na mlađe dete ili pokloniti prijateljici.

LINDEX KIDS 5 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane LINDEX KIDS 2 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane

Razigrani dizajn koji podržava dečiji duh

Lindex je modni brend koji razume da su deca pre svega deca i da će najsrećnije da se osećaju u odeći razigranih boja, dezena ili printova njihovih omiljenih crtanih junaka. Oni se zato dizajnu posvećuju iz „ugla deteta“ i dopuštaju sebi da odeća bude raznih, atraktivnih boja koje savršeno prikazuju dečiju energiju i pogled na svet. Uz svakodnevne odevne komade, Lindex u ponudi ima i neobične kostime u kojima će vaša deca uživati u igri.

LINDEX KIDS 4 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane LINDEX KIDS 6 Moda za decu: 5 razloga zašto biramo brend Lindex za naše mališane

Kolekcija odeće za bebe

Deo Lindex kolekcije za najmlađe čini i jedinstvena kolekcija odeće za bebe, koju karakterišu kvalitet i udobnost.  U kolekciji za bebe pronaćićete neobične dezene, trendy i vesele kolorite, kao i različite aksesoare za sve sezone.

 Artikli za bebe su sačinjeni od 100% organskih pamučnih vlakana i imaju GOTS sertifikat kojim to potvrđuju, a iskrojeni su brižljivo – tako da nigde ne stežu i ne sputavaju vašu bebu. GOTS sertifikat izdaje Globalna organizacija tekstilnog standarda, koja garantuje da su svi delovi procesa nastanka odevnih komada, od odabranog tekstila do njegovog bojenja, dodavanja printova i detalja ispunili norme održivosti i zaštite životne sredine kao i da su prava radnika u potpunosti ispoštovana

Novo u Lindexu – Home kolekcija za decu

Od ove godine, deo Lindex ponude je home kolekcija za sobe mališana – posteljine, podloge za igranje, tekstilne korpe i igračke. Svi artikli iz ove kolekcije su od 100% organskog pamuka, sa svetski priznatim GOTS sertifikatom koji garantuje poreklo i kvalitet tekstila.

Ako birate isključivo kvalitet i komfor za vaše dete, a istovremeno želite da usrećite svoje dete odećom u kojoj će biti srećno i razigrano, Lindex je brend za vas.

Lindex dečija kolekcija dostupna je na lindex.rs web shopu, kao i u Lindex prodajnim mestima u tržnim centrima Ušće, Big Fashion, Rajićeva, Ada Mall, Mercator i BEO SC, kao i u tržnom centru Promenada u Novom Sadu.

Produkcija fotografija: wannabemedia.rs

Comments