Postoje modni trendovi koji nikada neće izaći iz mode i traju i traju godinama.

Bili su nekada hit, ali i dalje opstaju kao nešto što bi svako rado poneo i žive kroz devojke koje ih nose i dan-danas čine aktuelnim i postojanim.

Predstavljaju komade odeće koje žena nikad ne bi izbacila iz garderobera i zbog toga žive vekovima i vekovima.

Neki komadi datiraju još odvajkada. Oni su danas obavezan odevni predmet, a po svemu sudeći, biće i u budućnosti. Pogledajmo šta sve ubrajamo u “must have” listu!

Jednostavna bela majica

Klasična bela majica predstavlja komad preko potreban svakoj devojci. Laka je za kombinovanje i sa njom nikada ne možete pogrešiti. Veoma je klasična, i može se nositi ispod drugih majica, ispod košulja, a i čini da vaš dekolte sa njom na vama izgleda još lepše. Ako želite da budete jednostavne, bela majica je pravi izbor.

141 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Pantalone

Pantalone su spas za žene i one obožavaju da ih nose. U zavisnosti od ukusa biraju model po želji. Neke žene biraju šire, dok druge traže što uže pantalone, kako bi njihova linija došla do izražaja.

Nužan su odevni komad, pa sa razlogom nisu izašle iz mode!

232 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Rolka

Rolka predstavlja komad koji se najviše menjao tokom vremena. Bila je sa dužim vratom, kraćim… sa njom se mnogo eksperimentisalo. One su veoma praktične u zimskim mesecima i mogu da zamene maramu. Veoma pogodna stvar je ta što predstavljaju sezonsku odeću, posebno kreiranu za zimski period.

331 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Košulja

Kao i rolka, tako i košulja datira iz davne prošlosti. Razni dizajneri su ih kreirali na sebi specifičan način. Devojke vrlo rado nose ovakve košulje, jer mogu da ubace neki detalj poput broša, ogrlice, dugmadi. Ovaj komad je bio i uvek će biti nešto što će se prodavati u impozantnom broju.

422 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Džins

Džins je oduvek bio favorit broj jedan. Prvi komad nastao je još davne 1873. godine, izuzetno poznat postao je 1950. godine i od tada broji ko zna koliko modela.

Najpopularniji su oni ravni modeli koji noge izdužuju i čine vizuelno mršavijim. Za kombinovanje sa štiklama, skinny džins je pun pogodak.

515 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Kratka crna haljina

Svaka žena treba da ima u svom garderoberu crnu haljinu. Osim što čini da izgledate mršavije, crna haljina je odličan izbor za bilo koje doba godine. Veoma su praktične, jer ih možete nositi bilo koja prilika da je u pitanju. Čak su i neke poznate ličnosti poput Merilin Monro praktikovale i stalno nosile kratku crnu haljinu. Ako niste još uvek nabavile, vreme je da to uradite.

610 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Printovi

Cvetni i animal print nikada neće izaći iz mode. Veoma zabavno izgledaju i možete ih kombinovati na način koji se vama dopada. Mogu to biti različiti komadi, od sata do naočara, majice ili nekog trećeg komada. Predstavljaju najmodernije otiske još od 1900. godine. Ako želite da budete u trendu, nabavite ih prvom prilikom.

77 Moda za sva vremena: Odevni komadi koje nisu srušile godine

Violeta Stojanović

Comments