Ukrajinka ubistvenog pogleda, Natalija Čabanenko, otkrivena je sasvim slučajno, na ulici ju je spazio skaut. Pre no što je počela da se bavi manekenstvom i modelingom, slobodno vreme je provodila igrajući košarku. Sa 17 godina potpisala je prvi ugovor sa modnom agencijom u Milanu, što se dogodilo 2007. godine, a već sledeće godine otvara i zatvara Prada reviju, predstavljajući jesenju kolekciju ove modne kuće.

Od tog momenta postaje devojka o kojoj svi pričaju u modnom svetu, te iste godine kao ekskluzivni model radi punu reviju za Miu Miu, nakon svega par meseci pojavljuje se u britanskom “Vouge”-u.

Pred kraj iste godine šeta kreacije velikih brendova: Missoni, Prada, Dries van Noten, Yves Saint Laurent i to u Njujorku, Parizu i Milanu, da bi više nego uspešnu godinu zaokružila pojavljivanjem u decembarskom izdanju francuskog “Vouge”-a.

Nakon sjajnog proboja na modnoj sceni, Nati se pojavljuje na mnogim naslovnicama velikih modnih magazina, kao i u njihovim editorijalima, isto važi i za revije koje je radila. Postaje i jedno od lica za Calvin Klein Jeans.

Modni svet je voli zbog sledećih brojki: 79-60-88, a visoka je 177 santimetara, kao i zbog simetričnosti i efektnosti njenog lica.

Mi je volimo zbog tih dubokih, neverovatnih očiju plave boje, koje su u zavisnosti od svetla, magičnosive ili svetloplave. Zbog tih prirodnih punih usana i blistavo svetlog tena. Moć transformacije na njenim fotagrafijima tolika je da često ne možete biti sigurni da li je to zaista ona, iako su u pitanju fotke u nizu. Ali jeste ona, niko ne govori tako samo jednim pogledom i izrazom lica kao što to radi Natalija Čabanenko.

Jedan od njenih prvih modnih editorijala bio je za majsko italijansko izdanje časopisa “Marie Claire”2010. godine. Magnetno plave oči i izgled žene lutke zaštitni su znak ovog editorijala sa predivnom Nati.

naty chabanenko Model ima pet minuta: Natalija Čabanenko

Najzapaženije njeno pojavljivanje nakon toga bilo je ono za kampanju Tosca Blu, kolekciju proleće/leto 2012. Kampanja je vizuelno izuzetno atraktivna, zrači ženstvenošću i glamurom.

c784658c4c11 Model ima pet minuta: Natalija Čabanenko

Turski brend Atalar sarađivao je sa lepom Nati u kampanji proleće 2012, a manekenka je fantastično iznela modele jarkih i upadljivih boja.

naty4 Model ima pet minuta: Natalija Čabanenko

Za izdanje španskog “Ella” za april 2013, čiju je naslovnicu krasila, Nati se transformisala u moćnu zavodnicu u zapadnjačkom rok stilu.

NatyChabanenkoElle1 Model ima pet minuta: Natalija Čabanenko

Maja Bunčić

Comments