Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/3

Poslednjih dana u centar zbivanja našli su se Viktorijini anđeli, te revija u Parizu koja se već dogodila, a koja se dogodila kao “kruna” ovog brenda, budući da postoji već 20 godina. I naravno, ceo svet, sve oči javnosti bile su uprte u čak 51. modela, koliko ih je došlo uGrad svetlosti, kako bi prošetale u odličnim modelima Victoria’s Secret brenda. No, osim toga, mnogima je pažnju privukao jedan odevni komad koji su devojke nosile, pa baš to što ih je bilo u velikom broju, navelo nas je da vidimo zašto sve vole kožne pantalone.

Kožne pantalone su definitivno odevni komad koji je omiljeni među devojkama koje vole različite stilove, jer mogu da se kombinuju sa mnogo toga. Skinny kožne pantalone su komad za kojim su anđeli “poludeli”, pa bi se moglo reći i da ih ne skidaju, a evo i koje su devojke nosile ovakve pantalone u Parizu i kako su ih stilizovale.

Lili Oldridž ponela je uži model, koji se pri kraju širi, a dužine su do gležnjeva, što je jedan od trendova ove sezone. Uz crni top, te rupičastu bluzu preko i military jaknu, postigla je odličan rock stil, koji je prilično ležeran, ali i efektan.

Viktorijini anđeli Model pantalona za kojim su poludeli Viktorijini anđeli

Kendal Džener ih je nosila, i to dubokog struka, sasvim jednostavne, ali ih je kombinovala na veoma zanimljiv, ekscentričan način. Uz crni top, te bele, sportske patike i dugu, maksi bundu, animal printa, postigla je prilično atraktivan izgled.

Viktorijini anđeli2 Model pantalona za kojim su poludeli Viktorijini anđeli

Editors choice