*Pod uslovom da se leto ne “otkaže”!

Kada su se trendovi za sezonu proleće/leto postavljali, niko nije ni slutio da će doći do opšteg zastoja tokom kog ne samo da nam nije bitno šta ćemo da nosimo, već nam nije bitno ni koje je godišnje doba napolju – ako ne možemo da izađemo iz kuće, ima li sve ostalo poente?

Stop! Složićeš se da od pesimizma nemamo ništa, a osim toga, ovo ne može da traje zauvek! Leto će doći, a sa njim i nove prilike za izlaske i druženja, i taj trenutak treba da dočekamo spremno. Tako je, to je taj stav!

Dakle, dok su se trendovi za sezonu proleće/leto polako razvijali na ulicama modnih prestonica, jedan model sandala je već na početku bio uočen i okarakterisan kao budući modni hit. U pitanju su sandale sa kvadratastim vrhom koje su među prvima lansirali By Far i Jacquemus, međutim, brend Bottega Veneta je bio taj koji ih je učinio mega, mega popularnim.

Nakon velikog uzleta ovog modela sandala i očiglednog oduševljenja trendseterki njima, i drugi brendovi su počeli da ih dizajniraju pa tako one sada na sebi imaju najrazličitije potpise, baš kao što imaju i najrazličitije detalje koji ih čine sve interesantnijim i ljupkijim. Dobra stvar je da veliki i skupi svetski brendovi nisu jedini prepoznali “ono nešto” u square toe sandalama i papučama, već je sve više i onih pristupačnijih u čijoj ponudi takođe možeš da pronađeš odgovarajući model za sebe.

Želiš da ih imaš? Počni od modela sandala ili papuča u neutralnijim nijansama kako bi ovog leta mogla da izvučeš maksimum iz njih i svojih odevnih kombinacija, a na sledećoj strani otkrij sjajne načine kako da ih stilizuješ.

Comments