Sada kada znamo da je proleće stiglo radujemo se što ćemo se napokon osloboditi teških džempera i debelih rolki. One od tanjih materijala i kardigani su uvek dobrodošli, i možete ih nositi i tokom zime i tokom proleća kada mogu da posluže kao jakne.

Međutim, kada se naviknemo na garderobu koju koristimo tokom zimskih meseci, kada dođe novo godišnje doba odjednom sebi postavljamo pitanja kako sada da se obučemo kada su temperature sve više i šta smo to nosili prošle godine u ovo vreme?

Najčešće problem imamo upravo sa gornjim komadima odeće. Pantalone možemo da nosimo iz sezone u sezonu, naročito kada su farmerke u pitanju ali rolke i džempere odjednom treba zameniti za nešto tanje i udobnije.

Mnoge omiljene stvari su zaboravljene na dnu ormara i često dođemo u situaciju da stvarno imamo utisak da sa novim temperaturama nemamo šta da obučemo. Ali ne brinite zato smo mi tu da vas podsetimo i damo neke nove predloge koji će vam olakšati svakodnevno spremanje za izlazak iz kuće.

Napravili smo listu najpopularnijih modela bluza i majica koje ćete voleti da ovog proleća ponesete.

Rolka bez rukava

Bez obzira na to koliko imate godina ili koliko kilograma vaša ramena uvek izgledaju dobro, a uvek ih možete i prekriti sakoom ili dugačkim kardiganom. Ovakav model majice uvek dobro dođe kao baza celoj kombinaciji. Idealna je za tople dane kada jer čim završite sa poslom i izađete iz kancelarije možete skinuti sako i ostati golih ruku.

Rolka1 Modeli bluza koje ćete VOLETI ove sezone

Košulja bez rukava sa V izrezom

Laskavi kroj ovakve bluze stavlja akcenat na ženske obline ali na pravi način, tamo gde treba. Ukoliko želite da dobijete izazovnu figuru peščanog sata onda obucite ovakvu bluzu i uvucite je u pantalone ili suknju da bi vam dodatno istakla obline. Ovakve bluze uglavnom su duže ali i uže u struku tako da su prilagodljive da ih nosite i uvučene i puštene preko pantalona.

Bez rukava Modeli bluza koje ćete VOLETI ove sezone Belo3 Modeli bluza koje ćete VOLETI ove sezone

Rukavi sa volumenom

Ukoliko mislite da imate problem sa rukama i da su vam nadlaktice malo veće onda je ovakav model košulje ili bluze idealan za vas. Širi rukavi prekrivaju sve nezgodne delove koji vam smetaju tako su odlično rešenje za sve prilike. Pored toga, ovakvi rukavi su ove sezone i jako trendi tako da će ih nositi sve žene, jer daju šik dimenziju svakoj kombinaciji.

Ulica1 Modeli bluza koje ćete VOLETI ove sezone Pista Modeli bluza koje ćete VOLETI ove sezone
Comments