Haljina je onaj komad koji je #must u svakom garderoberu, a za to postoji više realnih razloga. Na primer, haljine su uglavnom uvek prelepe, koji god model da je u pitanju, a mi žene smo zaista slabe na lepo. Haljine su praktične jer su same po sebi dovoljne za savršen stajling, samo je potrebno dodati malo aksesoara i to je to – spremne smo u svakom trenutku za svaku priliku! A mi žene smo slabe i na praktičnost jer poznajemo same sebe – kada je frka sa vremenom, najlakše nam je da zgrabimo prvu lepu stvar koja nam se nađe pod rukom i da više ne razmišljamo. Dalje, haljine instant daju taj osećaj ženstvenosti, nežnosti, osećamo se nekako moćno i zavodljivo, a opet lepršavo i slobodno. Da, čudan su izum te haljine… I hvala onome ko ih je izmislio!

Uglavnom, poruka je jasna – haljine su nam neophodne, a neki modeli koji su vanvremenski su nam još neophodniji. Evo koji su nam to modeli haljina potrebni sada – i zauvek!

Wrap haljina

Instagram voli wrap haljine, volimo ih i mi! Ovo je jedan od onih modela haljina koje odlično pristaju svakoj figuri bez obzira na to da li si sitne građe ili puna oblina, visoka ili niska. Ukoliko imaš obline, haljina na preklop će ih istaći na pravi način, a čak i da imaš sportsku građu, ova haljina će učiniti da izgledaš nežno i ženstveno. Mini wrap haljina je idealna za veče, dok će duži modeli biti odlični kako za preko dana, tako i za posao. Fun fact: prvu wrap haljinu je dizajnirala Diane von Furstenburg 1974. godine!

Slip haljina

Prve asocijacije na slip haljine će zauvek biti devedesete, Kejt Mos i Keri Bredšo! Ukoliko voliš minimalistički stil, ova haljina je pravi izbor za tebe! Možeš je nositi solo, možeš je ukombinovati sa seksi čipkanim grudnjakom, ali i sa jednostavnim belim majicama ili džemperima tokom onih hladnijih meseci. Ovaj model ti omogućava da se sa lakoćom igraš sa bojama, dezenima i materijalima, kako bi uvek izgledala trendi!

Comments